1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MESLEK YÜKSEK OKULUNDA SIFIR SORUN

MESLEK YÜKSEK OKULUNDA SIFIR SORUN
Bu haber 05 Mart 2018 - 9:06 'de eklendi ve 931 views kez görüntülendi.

Yayınlarımız Yetkilileri harekete geçirdi. Ve …

MESLEK YÜKSEK OKULUNDA SIFIR SORUN

Sadece Gazetecilik yapan, bizler gibi meslektaşlarımızın, en büyük kazanımları, yayınlarının ve yazdıklarının toplum lehine, olumlu sonuçlanmasıdır. Pozantı Meslek Yüksek Okulu, yayınlarımızın hep ana konusu oldu. Eksikliklerini ve aksaklıklarını, kamuoyuyla paylaştık. Yetkililerden ne bir destek gördük, ne de açıklayıcı bir bilgi alabildik.

Kendi istihbaratımız doğrultusunda, okulun ve öğrencilerin sorunlarını hep gündemde tutmaya çalışarak, başta Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’a, yurt sorunu olmak üzere diğer eksikliklerini de, yetkililerin gözleri önünde, açıkça ifade ettik. Sorunlara duyarsız kalmayan, Vali Demirtaş’ın anında, yerinde inceleyerek, gösterdiği hassasiyet, bizimde haklılık derecemizi, böylece ortaya koymuş oluyordu. Yüksek Okulun, Pozantı’da mutlaka yaşaması gerektiğine inan, duyarlı okurlarımızın da bize, “ LÜTFEN DEVAM EDİN” şeklindeki destekleri de, gücümüze güç kattı.

YOKLARDI…

Yüksek Okulun, olumsuzluklarını yaşayan ve neredeyse, okulu bırakma noktasına gelen öğrenciler, gazetemiz yayınlarını okudukça, cesaretleri ve motivasyonlarının artması da, ikinci manevi destek oldu. Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, bu uğraşımızda Okul Müdürü Prof. Dr. Semih Tangolar ve Genel Sekreter Erkan Saraç’dan, ne bir destek, ne bir açıklama gelmedi. Zaten kendileri de, Vali Demirtaş’ın incelemeleri sırasında, Pozantı’da değillerdi. bu fırsatı kaçırdılar. Ama, biz o fırsatı kaçırmadık. Pozantı Meslek Yüksek Okulunun durumunu, Sayın Valiye anlatarak, çözümleri konusundaki gayretimizi de, sözlü olarak da, ortaya koymuş olduk.

SAĞOLUN

Eğitim sezonu başında, Yüksek Okul Öğrencilerinin yaşadığı sıkıntıları, dinleyip öğrendikçe, üzüntümüz had safhaya çıkmıştı. Bin, bir zorluk içerisinde, eğitmelerini devam ettirmek için, Pozantı’ya gelen öğrencilerin, bu zorluklar karşısında, okulu bırakma noktalarına geldiğini duymakta, bizi yıldırmadı. Kamçıladı. Ve sürdürdüğümüz yayınlar sonrasında, geldiğimiz noktayı ise, yine öğrencilerin ağzından duymak bizim için, en büyük meslek zevklerimizden, biri oldu. Yaptıkları konuşmada, “ SAĞOLUN” çok teşekkür ediyoruz. Yemeğimiz ayağımıza kadar geliyor. Taşıma sorunumuz da, Belediyenin tahsis ettiği araç ile, Bir Liraya kadar inmiş oldu. Yolumuzda, imkanları ölçüsünde yapıldı. Bütün bunlar, bizim sadece hayal ettiklerimiz idi. Gerçeğe dönüşme konusundaki, yayınız ve oluşturduğunuz kamuoyu, desteğinizden dolayı, teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER