1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Meslektaşımız Hüseyin Sungur’dan Adaylık Açıklaması

Meslektaşımız Hüseyin Sungur’dan Adaylık Açıklaması
Bu haber 24 Ocak 2022 - 12:34 'de eklendi ve 606 views kez görüntülendi.

Meslektaşımız Hüseyin Sungur’dan Adaylık Açıklaması

Gazetecilik mesleğine Adana’daki  yerel gazetelerde başlayan başarılı, dürüst ve meslek eteği  kurallarına son derece bağlı bulunan, Meslektaşımız Hüseyin Sungur, Türkiye Spor Yazarları Derneği,  Adana Şubesine Başkan Adayı olduğunu sanal ortamında  paylaştı. Ve şu açıklamalarda bulundu:

 “ Merhaba sevgili dostlar, kıymetli meslektaşlarım, değerli meslek büyüklerim…

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’nin seçimlerine henüz 2 yıl var. TSYD Adana Şubesi’ne bir çok hizmet veren Kurtul Çakın Başkanım 2. Dönemi olduğu için tüzük gereği tekrar aday olamıyor. Öncelikle Kurtul Çakın Başkanım ile önceki dönem başkanlarımız Nihat Geven ağabey ve Adnan Poyraz kardeşime derneğimize yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. 3 başkanımın yönetimlerinde yer alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve meslektaşlarımız da TSYD’nin daha iyi yerlere gelmesi için büyük çaba harcadılar. Şimdiye kadar görev yapan yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza ve büyüklerimize de teşekkürü borç biliyorum. Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi’nde Adanamızı temsil eden, rahmetli Peyami Safa Maracı’yı özlemle anarken, yine TSYD Genel Merkezinde Adana Şube’sini temsil eden ve “Nihat Geven TSYD Tesisleri”nin yapımında Nihat ağabey ile birlikte büyük emek veren dönemin TSYD Genel Sekreteri Metin Güreli ağabeye de teşekkür ediyorum. Ayrıca, TSYD Genel Merkezi’nde Oğuz Tongsir başkanımızın yönetiminde yer alan As Başkanımız Kerim Hoşfikirer’e Adana’yı temsil ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne emeği geçmiş herkese teşekkür etmek borcumuzdur. Biliyorum ki, Türkiye Spor Yazarları Derneği bu günlere kolay gelmedi.

Belki henüz erken denilebilir. Ancak bir söz vardır, “Erken Kalkan Yol Alır” diye…

Ben de bugün itibariyle TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ ADANA ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA adaylığımı açıklıyorum.

Öncelikle şu hususu belirtmekte fayda görüyorum. Başkanımız Kurtul Çakın’a TSYD Adana Şube Başkanlığı’na adaylığı düşündüğümü ilk kendisine açıkladım. TSYD’nin mevcut başkanını bilgilendirmeden ve tabiri caizse “Ezip” başkan adaylığını açıklamak, hoş bir durum olmazdı. Kurtul Başkanım “

Hayırlı olsun

” dileğinde bulundu, kendisine teşekkür ediyorum.

35 YILDIR GAZETECİYİM

15 Nisan 1964 yılında Adana’da dünyaya geldim. 1987 yılından bu yana gazetecilik mesleğini sürdürmekteyim. Gazeteciliğe Yeni Güney Haber Gazetesi’nde 1987 yılında başladım. Muhabirlik, spor muhabirliği ve sayfa sekreterliği yaptım. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Gazeteciler Sendikası üyesiyim. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyesi ve Şube Sekreteri olarak da görev yaptım. TSYD Adana Şubesi’ndeki görevim 9 yıl sürdü. Bu süre zarfında önce Nihat Geven başkanım, daha sonra Adnan Poyraz kardeşimin başkanlığında görev yaptım. TSYD Adana Şubesi Yönetim Kurulu ve Şube Sekreterliği görevim esnasında TSYD’ye elimden geldiğince yararlı olmaya çalıştım. Türkiye Jokey Kulübü, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü ve bazı kurumlardan olmak üzere gazetecilik mesleğinde ödüllerim bulunmakta. Adana’da yayın hayatını sürdüren yerel Günaydın Adana Gazetesi’nde gazetecilik mesleğini sürdürmekteyim. Günaydın Gazetesi’nde Spor Müdürü olarak görevimi ifa etmekteyim. Aynı zamanda Sayfa Sekreterliği de yapmaktayım. Sürekli Basın kartı sahibiyim. Mesleğe başladığım 1987 yılından bu yana gazeteciliğin her kademesinde yer aldım. Karanlık odada film banyosu yapıp karta basımı, kalıp çekimi, montaj, matbaada gazeteleri okuyuculara hazır hale getirme, teknik servis, spor muhabirliği, spor yazarlığı görevlerinde bulundum. 100’ün üzerinde gazetecilik ödülü kazandım. Aylık olarak yayınlanan Adana Arena Gazetesi’nin imtiyaz sahibiyim ve 2016 yılından bu yana yayın hayatını sürdürmektedir. Bütün bunların yanı sıra uzun yıllar judo sporuyla uğraştım ve 1996 yılında girmiş olduğum imtihanda Siyah Kuşak 1. Dan sahibi oldum.

Son olarak aldığım her kararda yanımda ve arkamda duran, her daim destek veren sevgili eşim Emine Sungur’a teşekkür ediyorum. TSYD Adana Şube Başkan adaylığını açıkladığım eşim Emine Sungur’un da dediği gibi “Hakkımızda hayırlısı olsun” diyor ve saygılar sunuyorum. ( Haber: Sinem Başaran)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER