1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MESLEKTAŞLARIMIZIN ÜZÜCÜ GÜNLERİ

MESLEKTAŞLARIMIZIN ÜZÜCÜ GÜNLERİ
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:22 'de eklendi ve 706 views kez görüntülendi.

MESLEKTAŞLARIMIZIN ÜZÜCÜ GÜNLERİ

DÖNMEZ VE DEMİR BABA ACISI İLE SARSILDILAR.

T.C. Cumhurbaşkanlığı, İletişim Başkanlığı, Adana İl, Şube Müdürü Meslektaşımız, Mustafa Naci Dönmez, Baba acısı ile sarsıldı.Adana’nın Pozantı İlçesi, Yağlıtaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Dönmez, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu, sonsuzluğa uğurlandı.Merhum Ali Dönmez , Yağlıtaş mahallesinde kılınan Cenaze Namazı sonrası, kalabalık bir katılımcı gurubu eşliğinde toprağa verildi.Mustafa Naci Dönmez’i, bu acılı gününde, T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Adana İl Müdürlüğü personeli de, yalnız bırakmayarak cenaze ve defin törenin de hazır bulundular. İletişim Başkanlığı, Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, görevi nedeni ile, Adana dışında olmasından dolayı, cenazeye katılamadığını belirten, başsağlığı mesajı ile, Şube Müdürü M. Naci Dönmez’in acısını paylaştı.Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Meslektaşımız ve Hemşerimiz M. Naci Dönmez’e Başsağlığı, Babası Merhum Ali Dönmeze’de, Yüce Allah’tan, Rahmet Diliyoruz.

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Meslektaşlarımızla, ilgili ikinci bir üzücü haber, Türkiye Gazetesinden geldi.

İhlas Holding bünyesinin, en güçlü kuruluşlarından birisi konumunda bulunan, Türkiye Gazetesi Adana Matbaa ve Tesisleri İşletme Müdürü, Meslektaşımız ve Arkadaşımız Ali Demir’de, Baba acısı ile sarsıldı. Ali Demir’in, Ceyhan da yaşamakta olan Babası, 66 Yaşındaki Yusuf Demir, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu, hayata veda ederek, kalabalık bir katılımcı eşliğinde, sonsuzluğa uğurlandı.Ceyhan da kılınan Cenaze Namazı sonrası, yine Ceyhan da toprağa verilen, Merhum Yusuf Demir’e, Yüce ALLAH’tan Rahmet, Meslektaşımız ve Arkadaşımız Ali Demir şahsında, ailesi ve sevenlerine, Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Başsağlığı Diliyoruz.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER