1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“MHP İKTİDARININ GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİLDİ”

“MHP İKTİDARININ GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİLDİ”
Bu haber 26 Mart 2018 - 9:10 'de eklendi ve 896 views kez görüntülendi.

Başkan BAYSAL Kongreyi Değerlendirdi:

“MHP İKTİDARININ GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİLDİ”

Önceki hafta yapılan ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, delegelerinin oylarının tamamını alarak, tekrar Genel Başkan seçilmesiyle sonlanan Kurultayı, Pozantı’nın, MHP’li Belediye Başkanı ve KAYYIM M. Sami Baysal değerlendirdi.

UZAK DEĞİL

Baysal, yaptığı açıklamada, Milliyetçi Hareket Partisinin, gelecek seçimlerde, İktidar olacağının işaretlerinin, verilmeye başlandığı şu günlerde, Kurultayın büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçmesinin de, bunun hazırlık işareti olduğuna değinerek şunları söyledi:

“ Yıkıcı ve Bölücü yayınların, MHP’yi hiç etkilemediğini, kurultayımıza olan ilgi ile, canlı olarak görüp yaşamış olduk. Yönetimi kadrolarının, bir bölümünün yenilenmesi ile, büyük bir ivme kazanan partimiz, Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, aldığı cesur kararlarla, Milliyetçiliğin tek temsilcisi olma onurunu, artarak sürdürmektedir.

Sadece Milliyetçi Hareket Partisinin değil, Ülkenin geleceğinin de, bu kongre ile şekillendiği, önümüzdeki seçimlerde, aynı coşku ve heyecanla sandığa da , yansıyarak Milliyetçi Türkiye’nin, Milliyetçi kadrolarını iş başına getirecektir.

Bu inceliği fark eden tüm Milliyetçiler, MHP çatısı altında, birbirleriyle kenetlenmiş olduklarını, Kurultayımızla tüm Ülkeye bir kere daha göstermişlerdir. Genel Başkanımız ve Milliyetçiliğin Türkiye’deki tek lideri, Sayın Devlet Bahçeli’nin, Türkiye’nin bütünlüğü konusundaki, tartışılmaz ve ödün vermeyen tavrı, başta AFRİN’de canları ve kanları pahasına, Türkülüğün adını ve şanını savunmakta olan, Kahraman Mehmetçiklerimize de, büyük bir moral kaynağı olmaktadır. İşte, bu Milli duygular altında yapılan Kurultayımızın, Ülkemize ve Milletimize, hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER