1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP İLÇE BAŞKANI MEHMET KURTUL’DAN AÇIKLAMA

MHP  İLÇE BAŞKANI  MEHMET KURTUL’DAN AÇIKLAMA
Bu haber 04 Nisan 2024 - 11:07 'de eklendi ve 301 views kez görüntülendi.

MHP  İLÇE BAŞKANI  MEHMET KURTUL’DAN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Binasına, dün gece henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonrası,  binanın camlarının kırılması üzerine MHP Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, sosyal medya üzerinden aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Değerli Pozantılı Hemşehrilerimiz,

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığı’na gerçekleşen saldırı sonucu, camlarının kırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Demokratik bir şekilde geçen 31 Mart seçimlerimizin ardından bu tür durumlar, demokratik süreçlerimize zarar verir ve asla kabul edilemez.

Bu gibi durumları kabul etmemiz, ya da tasvip etmemiz söz konusu dahi olamaz. Pozantı’nın huzurunu bozan bu olayı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Pozantı, birlik ve beraberlik içinde daha güzel günleri hak ediyor. Yaşanan bu menfur olayın mutlaka takipçisi olacağız…” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER