1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP İL’DE İKİ POZANTI’LI KILINÇKAYA ile AVAN

MHP İL’DE İKİ POZANTI’LI  KILINÇKAYA ile AVAN
Bu haber 22 Ekim 2018 - 8:19 'de eklendi ve 1.644 views kez görüntülendi.

MHP İL’DE İKİ POZANTI’LI

KILINÇKAYA ile AVAN

MHP Adana İl Yönetim Kurulu, parti tüzüğünün 34. maddesi uyarınca fesih edilirken, yine aynı madde gereğince yeniden oluşturuldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayını, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın’ın imzasını taşıyan “Adana İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Yetki Belgesi” il Başkanı Bünyamin Avcı’ya gönderildi. Bünyamin Avcı’nın başkanlığında kurulan yeni yönetim kurulunda 32 yeni isime yer verildi.

 YÖNETİMDE İKİ POZANTILI

 Bu yönetim yenilenmesinde, iki Pozantılı isim de MHP İl yönetiminde yer aldı.  Akçatekirin, son Belediye Başkanı olan Mehmet Kılınkaya ile, merhum Ünal Avananın oğlu Rafet Avan, yeni liste de yer alan, Pozantılı isimler oldu.

 İL BAŞKANI AVCI’DAN AÇIKLAMA

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Teşkilatı, kendisine bağlı tüm kurum ve kuruluşlarla yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanmaktadır. İçinde bulunduğumuz sürecin daha etkin, daha verimli sevk ve idaresini öngören planlama gereğiyle yönetim kurulumuzda kısmi bir değişiklik ve güçlendirme yoluna gidilmiştir.” dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER