1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP LİSTESİ GÖZ DOLDURDU

MHP LİSTESİ GÖZ DOLDURDU
Bu haber 04 Mart 2019 - 8:22 'de eklendi ve 1.103 views kez görüntülendi.

MHP LİSTESİ GÖZ DOLDURDU

Ak Parti ile, birlikte oluşturulan Fermuar liste de, yer alan Pozantı MHP Belediye Meclis Üyeleri adayları, kamuoyunda benimsenen isimler olarak dikkat çekiyor.
Bu isimlerin, fermuar listenin ağırlığını da yüklenecekleri, Pozantı kulislerinde devamlı konuşuluyor.

Yerel yönetimler seçimlerinin, önemli kurullarından birisi olan, Belediye Meclis Üyelikleri listesi, seçim kurullarına verildi. Pozantı da, Belediye Meclis Üyelikleri sıralamasını, kamuoyuyla paylaşan ilk siyasi kuruluş da, Milliyetçi Hareket Partisi oldu.Listede, bir ismin dışında diğerleri sürpriz olmadı. Kontenjan 2. Sırada yer alan ve başta Kamışlı olmak üzere,

Boğaz Mahallerinde geniş bir çevreye sahip olan Ali Çapar, yedek listeye alınırken yerine ise, sürpriz olarak önceki İlçe Başkanlarından Aziz Şen konuldu. İlçe Başkanı Şeref Dinç ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, inisiyatifi dışında gerçekleşen, MHP Adana Millet Vekillerinden Muharrem Varlı ile, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcu’nun talimatı ile, Aziz Şen seçilebilecek bir yer olan, Kontenjan ikiden, Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER