1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP POZANTI’YI ” EVET’LEDİ”

MHP POZANTI’YI ” EVET’LEDİ”
Bu haber 02 Nisan 2017 - 14:54 'de eklendi ve 909 views kez görüntülendi.

MHP HABERİ

İl Başkanı “BAŞ,” Milletvekili “YILMAZ” çarşıda

MHP POZANTI’YI “EVET’LEDİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş, referandumda “ EVET” için başlattığı ilçe gezilerine, geçtiğimiz hafta Perşembe günü Pozantı TURU ile devam etti.

Beraberinde MHP Adana Millet vekili Seyfettin Yılmaz, bazı yönetimi kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Pozantı’da, İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Belediye Meclis Üyesi Adil Çakmakçı, yönetim kurul üyeleri İlçe Kadın Kolları Başkanı Zuhal Çelik, Ülkü Ocakları Pozantı Şube Başkanı ve kalabalık bir partili tarafından karşılandı.

İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’ın yaptığı açış ve sunum konuşması sonrası söz alan İl Başkanı Yusuf Baş, referandumda EVET oyları ile geleceğin Türkiye Cumhuriyeti’ni oluşturacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Referandum sürecinde ilçe kongrelerimiz de devam ediyor. Bu bir kayıp değil, bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz. Partililerimiz 18 maddelik Anayasa değişikliğini anlamakta zorlanabilirler. Ancak bu referandumu,n 15 Temmuz hain darbe girişiminin halen devam etmekte olan son kalıntılarını da yok etmek amacıyla yapıldığı düşünürlerse “ EVET’in” anlamı kendiliğinden ortaya çıkar.

15 Temmuz bir Haçlı zihniyetidir. Şayet gerçekleşse idi, ne siyasi partiler, ne de şu anda oturmakta olduğumuz ilçe binaları kalırdı. Siyasi düzen sona erecekti. İşte bunlar göz önüne alındığında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “NEDEN EVET” demeye karar verdiği çok daha iyi anlaşılır.

Bizim AKP ile olan hesaplarımız bitmiş değil, kendileriyle mutlaka hesaplaşacağız. Ama şimdi asıl önmeli olan emperyalistlerin ülkemizi bölüp parçalamak için başlattıkları bu harekete karşı durmaktır. MHP’siz bir parlamento ve siyaset düşünülemez. Bu bakımdan da Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için referandumda “OYLARIMIZI EVETLİYELİM” dedi. MHP Adana İl Başkanı Baş’ın bu konuşması büyük takdir ve alkışlarla karşılandı.

 

YILMAZ: “BİZ DEVLET PARTİSİYİZ”

Konuşmanın devamında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, referandumla ilgili yaptığı konuşmada, 12 Eylül’den günümüze kadar olan, gelişmeleri değerlendirdi. “Biz MHP’liyiz, Ülkücüyüz, Devlet Partisiyiz, korkmayacağız” diyen Yılmaz, şöyle devam etti:

“Biz AKP’nin ülkücülere yaptığını ve Sayın Genel Başkanımıza yapılan konuşmaları da asla unutmayacağız. Niye böyle bir karar aldık dersiniz, 15 Temmuz darbesi emperyalist güçlerin işgal hareketidir. Darbeyi Sayın Genel Başkanımızın milliyetçi ve dik duruşu engellemiştir. Ancak 15 Temmuz süreci devam ediyor. Türkiye’de, bir iç savaşla ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. İşte, genel başkanımızın referandum konusundaki kararı, ülkenin bölünmesine göz yummamasından kaynaklanmaktadır. Bu tavır AKP’ye destek değil, ülkenin ve Cumhuriyetin geleceğine bir destektir. 2019 Başkanlık seçiminde ülkücü bir başkan Türkiye’mizi yönetecektir. Biz işte bunun için EVET diyoruz.”

Daha sonra MHP’li heyet Pozantı Kaymakamı Taner Tengir’i, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’u, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ile birlikte makamlarında ziyaret ettiler.

SADECE ÇAKMAKÇI VARDI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ile Milletvekili Seyfettin Yılmaz’ın “EVET” ziyaretinde karşılayıcılar arasında Pozantı Belediye Meclisi’nin MHP’li üyelerinden sadece Adil Çakmakçı’nın bulunduğu, Ebru Doğucu, Yalçın Gürgen, Zeki Bülbül, İsmail Çörkeçi, Murat Kutlu’nun karşılama ve “EVET” turunda yer almadıkları gözlendi.

TAMER ÜNAL

Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER