1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU

MHP’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU
Bu haber 26 Kasım 2018 - 16:53 'de eklendi ve 1.488 views kez görüntülendi.

MHP’DE ADAY ADAYI BOLLUĞU

Pozantı MHP, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı konusunda, en fazla hareketlilik yaşayan bir parti. Belediye Meclisinde görev alabilmek için, peş- peşe istifaların yaşandığı Pozantı MHP İlçe Teşkilatında, yedek üyelerle boşluklar dolduruldu.

İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar’ın, 1. Sıradan aday olarak yer alacağı kesinleşmiş gibi. İkinci sıra için ise, büyük olasılıkla bir transfer gerçekleştirilecek. Üçüncü sıra için ise bir belediye meclis üyesine üçüncü dönemi yaşatılacak gibi. Geçtiğimiz günlerde, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa eden, Çetin Boz, Ali Çapar sade üye olmayı sürdürüyorlar. Kendileri, istifa nedenleri ile ilgili bir açıklama yapmazken, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için, istifa ettikleri gün gibi aşikar.

MHP Adana, İl Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa eden Rafet Avan ile, Mehmet Kılınçkaya’nın da, yerel yönetimlerde görev alabilmek amacıyla istifa ettikleri de, kamuoyunda konuşuluyor.

MHP Belediye Meclis Üyeliği için Akçatekir’den, henüz kimin aday gösterileceği belli değil. Akçatekir siyasetinde, önemli bir isim olan ve halen MHP’den, Belediye Meclis Üyeliği devam etmekte olan Zeki Bülbül, büyük ihtimalle tekrar aday gösterilecek. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, 22 aylık görev ayrılığı süresinde, kendisine olan bağlılıklarından, asla ödün vermeyen, Ebru Doğucu ve Zeki Bülbül’ün, Çay tarafından, göreve devam ettirilme arzusu, nasıl sonuçlanacak bekleyip göreceğiz.

Bu arada, mevcut Belediye Meclis Üyelerinden çok büyük bir bölümünün, 2019 yerel seçimlerinde, liste dışı kalabilecekleri, yanı sıra dört olan kadın üye sayısının ise, ikiye kadar düşebileceği de, siyasi kulislerde konuşulan konuların başında geliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER