1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP’Lİ GÜRGEN KATILMADI.

MHP’Lİ GÜRGEN KATILMADI.
Bu haber 09 Nisan 2018 - 10:05 'de eklendi ve 898 views kez görüntülendi.

GÜRGEN KATILMADI.

Pozantı Belediye Meclisinin, Encümen üyelerinin yanı sıra, Komisyon Üyeleri, seçimlerinin de yapıldığı, Nisan ayı olağan toplantısına, MHP’li Meclis ve İmar Komisyonu eski üyelerinden Yalçın Gürgen’nin, Pozantı da olmasına rağmen, neden katılmadığı şeklindeki, sorumuzu ise, şöyle cevapladı:

“Ben gecen yıl, İmar Komisyonu Üyesi idim. Yanı sıra, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğimde devam ediyor. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile, Pozantı Belediye Meclisinin, Komisyon çalışmalarına, yeteri kadar ağırlık veremeyeceğim için, görev istemedim. Ama, partime hizmete devam edeceğim” dedi.

YORUM

Pozantı Belediye Meclisinin, tüm toplantılarını izleyen bir gazeteci olarak, Yalçın Gürgen’nin, bu açıklamasının bizi tatmin etmediğini, kamuoyuyla paylaşıyoruz. Kaldı ki, Yalçın Gürgen, aynı zaman da Jeoloji Mühendisidir. Yanı sıra, 2014’den itibaren, dört dönemdir de, İmar Komisyonu Başkanlık görevini yaparak, hep ön planda yer alan ve zaman, zaman da, Meclis ve Komisyon toplantılarında, üyeleri yetkili ağızdan bilgilendiren, bir mühendis olmasına rağmen, bu son komisyon seçimlerinde, hiç bir kurulda, görev almasının, kendi inisiyatifi dışında geliştiğine, birilerinin, kendisini artık, İmar Komisyonunda görmek istemedikleri gerçeğini de, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER