1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MHP’nin Yeni Yıldızı : “HÜSEYİN SÖZLÜ”

MHP’nin Yeni Yıldızı :  “HÜSEYİN SÖZLÜ”
Bu haber 21 Temmuz 2019 - 12:33 'de eklendi ve 682 views kez görüntülendi.

MHP’nin Yeni Yıldızı :
“HÜSEYİN SÖZLÜ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, siyasette kendisine has üslubu ve tarzı olan, karizmatik bir liderdir. Vücut dili ve mimikleri ile, ne sevgisini, ne de sevmediğini asla hissettirmez.Konumunu, çok iyi korumasını bildiği gibi, mesafe ayarından ve milliyetçilik çizgisinden de asla ödün vermez. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, partisine kurulan feto kumpası sonrası, çok önemli kurmayları ile, yollarını ayırmak zorunda kaldı.Bu isimler arasında, MHP’nin Adana Abisi olarak nitelendirilen ve kendisinin de, Genel Başkan seçilmesinde çok büyük emeği olan, Merhum Recai Yıldırımı ise, hiç bir zaman ihmal etmedi.

Başkent Hastanesindeki tedavi sürecinde, bizzat ziyaret etti. Yetinmedi. Vefatı sonrası, TBMM de yapılan cenaze törenine de, katıldı. Merhum Yıldırım’ın, Adana Kabasakal Mezarlığında toprağa verilişinde de, yağmur -çamur dinlemedi. Mezarına da toprak atarak, ülküdaşlığın vefalılığını da yerine getirdi. Milliyetçiliğin, sadece ülkemizde değil, dünyadaki tartışılmaz lideri olan, Dr. Devlet Bahçeli, siyasetteki çıkış ve tavırları ile de, belirleyici lider olma özelliğini de, sürdürmekte olup, Ak Partinin ve mevcut iktidarın destekçisi olmanın yanı sıra, MHP’nin siyasi avantajını da, devam ettirmektedir.

SÜRPRİZ KARAR

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli önce Osmaniye’li, sonrasında da Adana’lı olup, bu hemşerilik duygularını, hiç bir zaman kaybetmemiştir. Merhum Recai Yıldırım’dan sonra partisini, Adana’da emanet edebileceği bir ismin, devamlı arayışında olmuştur. Karar konusunda, erkenci olmamıştır. Beklemiştir. Denemiştir. Ülkücü ve MHP’liliğini sorgulayarak, karar verdiği isim hemşerisi, Hüseyin Sözlü olmuştur. Bu kararlılığından, Cumhur İttifakının bozulması aşamasına gelmesine rağmen, yine taviz vermemiştir.2019 Yerel Yönetimler Seçiminde, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının, kendi partisinin tabanını bile göz ardı ederek, mecburen EVET dediği, Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Sözlü’nün Başkanlığı, Ak Parti tabanın oy vermemesi ile, Başkanlığı sona ermişti.

GELİŞMELER

Bu beklenmedik karar, MHP’de ikbal ve makam bekleyen, pek çok ismi hüsrana uğratmıştır. Yanı sıra, MHP’nin Adana ABİ’liği görevini de, üstlenmiş bulunan Hüseyin Sözlü’nün bu yükselişi de, mevcut Adana Millet Vekillerinin de son dönemini oluşturmuştur.

VE ÇAY…

Hüseyin Sözlü’nün, bu üst düzey atanması, şüphesiz Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay içinde, çok büyük bir sürpriz olmuştur.
Geçtiğimiz haftayı, Ankara’da değerlendiren Mustafa Çay’ın, başta Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı olmak üzere, siyasi ikbalini de çok büyük ölçüde etkileyecektir.
Çay’ın, Yerel Yönetimler Seçimleri boyunca, Basın yayın organlarında ve seçim meydanlarında, Hüseyin Sözlü’yü sunum olarak yaptığı konuşmalardaki hitaplar tabi ki çok önemli oldu.
Sözlü, atandığı bu üst düzeydeki görevinde, kürsü hakimiyeti nedeni ile, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı, yanında tutmaya devam edecek olup, gelişmelerde, bunu gösterecektir.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu önemli atama sonrası, sanal ortamından yayınladığı, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Sevgili Dostum Ve Kardeşim Hüseyin Sözlü Beyefendi, MHP Muhterem Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli tarafından, Siyasi ve Yerel Yönetimler Baş Danışmanlığı görevine getirildi. Partimize ve kendisine, bu kutsal görevin hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER