1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MİLLET İTTİFAKI TEMSİLCİLERİ BÜROMUZDA

MİLLET İTTİFAKI TEMSİLCİLERİ BÜROMUZDA
Bu haber 17 Nisan 2023 - 12:12 'de eklendi ve 467 views kez görüntülendi.

MİLLET İTTİFAKI TEMSİLCİLERİ BÜROMUZDA

Millet İttifakının Pozantı’daki temsilcileri olan,  Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  İyi Parti Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Arıkan,  Deva Partisi Pozantı İlçe Başkanlığını temsilen Mustafa Göngör,  Saadet Partisi Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve Partili  İsmail Aktaş,  büromuza bir nezaket ziyaretin de bulundular.

AÇIKLAMA

İttifak adına ortak bir açıklama yapan, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanlarımızın, Ülke Genelinde birlikte yürüttükleri seçim çalışmalarını, bizde Pozantı Millet İttifakı Temsilcileri olarak, bir ay süre ile birlikte hareket ederek, iktidara yürüyeceğiz.   

Ak Parti İktidarının, Ülkemizi içine sürüklediği  bu ortamdan kurtulmanın tek yolunun, Cumhurbaşkanlığına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun,  Büyük Millet Meclisindeki Vekil  çoğunluğunun da, Millet İttifakının Parlamenterlerinin alması ile de, için de bulunduğumuz sıkıntıdan kurtulmanın tek yolu olacaktır.

Bu ülke hepimizin. Ne kişilerin ne de gurupların vesayeti altında değildir. 15 Mayıs 2023 Sabahı, Güneş Türkiye’nin üzerine  daha da aydınlık  doğacaktır. Böylece Millet İttifakı altında, Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına da,  çok daha büyük umutlarla girmiş olacağız. 

Bunun işaretini, gençlerimiz şimdiden vermeye başlamışlardır.  İktidarımızda bir diğer önemli gelişme ise, basın özgürlüğü  ile ilgili olacaktır. Görsel  ve yazılı basın, yaptıkları haberlerden dolayı, asla  sıkıntı içerisine girmeyip, özgürce yayınlarını sürdüreceklerdir.” Dedi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER