1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“MİLLET” ŞENOL EROĞLU DEDİ.

“MİLLET” ŞENOL EROĞLU  DEDİ.
Bu haber 07 Ocak 2019 - 11:06 'de eklendi ve 966 views kez görüntülendi.

CHP -İYİ PARTİ Adayları Netleşiyor

“MİLLET” ŞENOL EROĞLU DEDİ.

Havalar soğumaya devam ederken, yerel seçimde de kazanlar kaynamaya başladı. Beklentilerden bazıları gerçekleşti. Bazılarında ise, umutlar bir başka seçime kaldı.
Pozantı’da MİLLET İttifakı, adayını ilk açıklayan örgüt oldu. Ve deden Cumhuriyet Halk Partili olan, Belediye Eski Başkanlarından, Merhum Ahmet Eroğlu’nun oğlu, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, aday adayı bile olmadan, Genel Merkez tarafından, ADAY olarak gösterilen isim oldu.CHP örgütünde, sadece Pozantı’da değil, Adana ve Ankara’da da, bilinen, Şenol Eroğlu, sadece kendi ailesinden değil, eşinin de ailece CHP’li olmasından dolayı, geniş oy potansiyeline sahip, bir siyasetçi.Adaylığının kesinleşmesi sonrası, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’la, açıklamalarda bulunan “MİLLET”in Adayı Şenol Eroğlu, şunları söyledi:

AYRIM YAPMADIM

“ Bizim aile olarak, Cumhuriyet Halk Partisine, hizmetten başka hiç bir beklentimiz olmadı. Örgüt mensubu olarak, her zaman vatandaşlarla, iç-içe oldum. İlçe Başkanlığımda da, oy beklentisi ile değil, hizmet amacı ile dört yıldan beri, Pozantı’nın kırsal mahalleleri başta olmak üzere, her yeri dolaştım.

ÇALIŞTIM.
Bu süre zarfında, Seyhan Belediye Başkanımız ve şimdide Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan, Sayın Zeydan Karalar ile, Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’nin destekleri ile, siyasi ayrım yapmaksızın, kırsal ve merkez mahallelere, araç -gereç katkısı sağladım. Bu vesile ile de, kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

BEN DEĞİL, BİZ
CHP- İYİ Parti İttifakının, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Partime hizmet sürecinde, asla benlik değil, bizlik sevdasını sürdürdüm.Bir örgüt başkanı olarak, bütün partililerimin hak ve hukukunu gözettim. Geçtiğimiz seçimlerde dahil olmak üzere, tüm bu süreçleri, CHP Pozantı örgütü ile birlikte yaşadık. Aynı şekilde, Pozantı Belediye Başkan Aday Adaylığı için de, partililerime tüm imkanı tanıdım.

ADAYSIN
Şenol Eroğlu, Adaylık süreci ile ilgili olarak da, şunları söyledi:
“ İlçe Başkanı olarak, aday adaylığı konusunda, başvuruda bulunmadım. İstedim ve bekledim ki, partilerimden başvuruda bulunan olsun. Seçim çalışmalarını da, birlikte yürütelim.Ancak, Genel Merkezimiz tarafından bizzat bana, “ Sen MİLLETİ’in” adayısın şeklindeki kesin kararın iletilmesi sonrası, bana düşen görev artık MİLLET’e hizmet idi.

ONURE ETTİLER

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeydan Karalar’ın da, Pozantı’da seninle birlikte çalışacağım şeklindeki söylemi de, beni daha da şevklendirdi.
Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin’de, aynı kararlılıkla yanımda olduğunu, bizzat ifade etti. Adaylıkla beni onurlandıran, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu onur verici tavrının yanı sıra, Genel Merkez Yöneticilerimiz, İl Başkanımız Sayın Emrah Kozay’a, Adana Millet Vekillerimiz, Sayın Ayhan Barut, Sayın Orhan Sümer, Sayın Burhanettin Bulut ve Sayın Müzeyyen Şevkin Hanımefendiye de, şahsıma olan bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

20 YIL SONRA KAZANACAĞIZ

MİLLET’in, Pozantı Adayı Şenol Eroğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin, İlçe de 1999 yılında kaybettiği seçim sonrası, Belediye de iktidar olmadıklarını belirterek, şunları söyledi:
“31 Mart 2019, Cumhuriyet Halk Partisinin, Pozantı da 20 yıl sonra, tekrar Belediye Başkanlığını alacağı tarih olacaktır. Bu konuda, örgütüme, Pozantı’lı hemşerilerime ve birlikte İttifak oluşturduğumuz, İyi Parti yönetici ve mensuplarına da güveniyor ve inanıyorum.El birliği ile, MİLLET İttifakını,Pozantı da Belediye Başkanlığı Makamına taşıyacağız dedİ.(ÖZEL:HABER TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER