1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MİLLET VEKİLİ DAĞLI’DAN POZANTI ZİYARETİ

MİLLET VEKİLİ DAĞLI’DAN POZANTI ZİYARETİ
Bu haber 30 Ağustos 2021 - 12:23 'de eklendi ve 528 views kez görüntülendi.

MİLLET VEKİLİ DAĞLI’DAN POZANTI ZİYARETİ

Ak Parti Adana Millet  Vekillerinden Tamer Dağlı,  beraberinde Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Kürşat Akpınar, Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Burak Ünal ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Pozantı’da  ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçe binasında, partilerle bir araya geldi. Esnaf ziyareti yaptı. Gazetemiz Bürosuna da  bir nezaket ziyaretinde bulundu. sonrasında da, taziye ziyaretleri yaptı.

Millet Vekili Tamer Dağlı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ve Yazı İşleri Müdürü Hayriye Eroğlu ile yaptığı görüşmede, Pozantı’nın Ak Parti için her zaman çok önemli olduğunu, Otoban- D/750 ve Demir Yolu güzergahları üzerinde, Batı’dan Güney ve Güney Doğuya bir geçiş noktası konumunda, önemli bir turizm merkezi olmasının da, stratejik önemini artırdığını belirtti.

Dağlı, bu özelliklerin Pozantı için önemli bir avantaj olduğuna değindi. Pozantı’lının da, tüm seçimlerde, Ak Partiye devamlı oy verdiğinin, genel merkez tarafından dikkatle takip ve takdir  edildiğini söyledi. Pozantı ziyaretinde hedeflerinin, ilçeye bir sanayi tesisi kazandırmak ve turizmi daha fazla nasıl canlandırılması konusunda araştırmalar yapıldığını, ifade etti.

Bu konuda da,  Ünal ve Eroğlu’nun görüşlerini sordu. Ünal Cevabi konuşmasında, Millet Vekili Dağlı’ya bu nazik ziyaretinden dolayı, çok teşekkür ettiğini belirtti.  Tüm seçimlerde, Pozantı’lının Ak Parti yörüngesinden çıkmamış olmasının da, dikkat çekici olduğunu  ve bunun da Pozantı’ya yapılması düşünülen, tüm yatırımlar için önemli bir gösterge olduğunu belirtti. Örnek olarak da, geçmiş yıllarda Pozantı’ya bir cam fabrikası yapılmak istendiğini, ancak bunda başarı sağlanamadığını söyledi.

Ak Partinin bu yatırımı gerçekleştirmesi halinde, sadece Pozantı’nın değil, tüm yöre il ve ilçeleri içinde, önemli bir ekonomik istihdam yaratacağını ifade etti. Karşılıklı samimiyet içerisinde geçen sohbetten sonra,  hal binası önünde bir de toplu fotoğraf çekildi. Millet Vekili Tamer Dağlı daha sonra, ziyaretlerinin devamını sürdürdü.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)         

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER