1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MİLLİ GÖRÜŞÜN HOCASI POZANTIDA DA ANILDI

MİLLİ GÖRÜŞÜN HOCASI POZANTIDA DA ANILDI
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:01 'de eklendi ve 471 views kez görüntülendi.

 Erbakan’ının 9. Ölüm Yıl Dönümünde Dualar Edildi.

MİLLİ GÖRÜŞÜN HOCASI POZANTIDA DA ANILDI

Milli Görüşün Liderin, 54. Hükümetin Eski Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı iken, 27 Şubat 2011’de geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ının aramızdan ayrılışının 9. Yıl Dönümü dolayısıyla, yurt genelinde anma törenleri düzenlendi.

POZANTI

Merhum Erbakan’ının anı töreni, Pozantı’da Anadolu Gençlik Derneği Binasında yapıldı. Saadet Partisi İlçe Teşkilatı mensupları ve  bir gurup vatandaşın da katıldığı bu törende, “Allah Dostlu Erbakan” adlı kitaptan, Merhumun Hayatı hizmetleri ve hatıraları okundu.

Saadet Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı ve Teşkilat Başkanı İsmail Aktaş, Anadolu Gençlik Derneği İnsan Hakları Başkanı Emekli Eğitimci Mehmet Ali Şahin’inin, organizasyonunda yapılan törende, Merhum Erbakan anılırken zaman- zamanda, duygulu anlar yaşandı. Eski hatıraları dile getirildi. Çay ve şerbetlerin içilmesi sonrası, Yasin’i Şerif okundu. Ve Merhum Erbakan’ının Ruhuna Dualar edilerek anma etkinliği sonlandırıldı.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER