1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“MUHTAR HARUN YETKİN GEL VE AÇIKLA ”

“MUHTAR HARUN YETKİN GEL VE AÇIKLA ”
Bu haber 03 Ekim 2022 - 8:48 'de eklendi ve 468 views kez görüntülendi.

Gazetemize Yaptığın İtham ve İddiaların Arkasında Dur.

“MUHTAR HARUN YETKİN GEL VE AÇIKLA ”

Karakışlakçı Muhtarı Harun Yetkin’inin, Pozantı Kaymakamlığını ziyaret sonrası, bizzat Gazetemize gelerek yaptığı Festivalle ilgili açıklamalar arasında yer alan, “KARAKIŞLAKÇI FESTİVALİNİ KENDİLERİ YAPACAK” başlıklı haberimizle ilgili olarak bize gelen duyumlar, Muhtar Yetkin açısından hiçte olumlu olmadı.

İNKAR

Haberin sonunda, “BİZ YAPACAĞIZ” başlığı altında yer alan bölümde, Muhtar Harun Yetkin Karakışlakçı Halkı ile bir araya geldiklerini, gelecek yıllarda yapılacak olan “BAL ve ÇİLEK FESTİVALİNİ” siyasi ve başka hiçbir kurumdan destek almadan, kendilerinin yapacağı şeklindeki açıklaması ile ilgili olarak, sorulan sorulara sahiplenmediğini ve inkar yolunu seçerek, bunu da bazı kişilerle paylaştığı bize iletildi.

SORDU?

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Bal ve Çilek Festivalinin Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile yapıldığını, gelecek yıllar için neden böyle bir karar alma gereği duyulduğunu, Muhtar Harun Yetkin’e sorduğunda, aldığı cevabı bizle şöyle paylaştı:

“Başkanım. Ben böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum. Tamer Abi kendisi yazmış” şeklinde olmuş. Muhtar Yetkin’inin bu konuşmasını, sadece CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’ndan duymadık. Çeşitli kişiler de, bize aynı şekildeki duyumlarını ilettiler.

AÇIKLA

Biz, Muhtar Harun Yetkin’e bir çağrıda bulunuyoruz. Her yayınımızda olduğu gibi, senin bize yaptığın ve haberleştirdiğimiz festivalle ilgili açıklamanın da, harfiyen arkasındayız. Sen söyledin. Bizde yazdık. Kaldı ki, senin bu festivalle ilgili olarak, bir başka siyasetçi ile yaptığın    açıklamayı, sırf o siyasetçi ile, aranızda gerginlik olmaması açısından, o bölüme haberimizde yer vermemiştik. Ancak senin, bizle ilgili bu tavrından sonra, artık o haberi hiç yazmayacağımız düşüncesi içerisinde değiliz…

Gazetem ve Şahsımla ilgili olarak yaptığın, gerçek dışı itham ve iddialarını açıklaman için, seni büromuza çağırıyoruz. Yazdıklarımızın neresi gerçek dışı ise, onu açıkla da kamuoyu da öğrensin. Senin, geçmiş yıllarda da aynı tutum içerisinde olduğun bu tavrını ve yaptığın konuşmayla ilgili yazdığımız eleştiri yazısını da, yeniden gündeme getireceğiz.  Ayrıca bu festival sonrası, kimlerden nasıl taleplerin olduğunu da, Gazetemiz aracılığı ile sana soracağız. ( Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER