1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUHTARLARDAN VALİ DEMİRTAŞ’A İADE-İ ZİYARET

MUHTARLARDAN VALİ DEMİRTAŞ’A İADE-İ ZİYARET
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:10 'de eklendi ve 986 views kez görüntülendi.

MUHTARLARDAN VALİ DEMİRTAŞ’A İADE-İ ZİYARET

Pozantı’da görev yapan mahalle muhtarları Vali Mahmut Demirtaş’a iade-i ziyarette bulundu. Pozantı İlçesi’ndeki mahalle muhtarları, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretinden ve ilçenin sorunlarının çözümüne yönelik duyarlılıktan dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti.

Muhtarların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Demirtaş ise konuşmasında, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi hususunda muhtarlarla daima birlikte çalışacaklarını vurguladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Muhtarların ziyareti, Vali Demirtaş’ın talimarları doğrultusunda ilçede yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür edip, yapılan hizmetler hakkında görüş alış verişinde bulunmasıyla sürdü.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER