1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Muhtarlardan yargı mensuplarına destek ziyareti

Muhtarlardan yargı mensuplarına destek ziyareti
Bu haber 17 Aralık 2016 - 0:31 'de eklendi ve 1.605 views kez görüntülendi.

Adana’nın Pozantı ilçesinde bulunan mahalle muhtarları, İstanbul’da düzenlenen hain terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ’teröre karşı milli seferberlik’ kapsamında Adana Adliyesindeki yargı mensuplarına destek ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Aralık Çarşamba günü düzenlediği ’32. Muhtarlar Toplantısı’na katılan Pozantı ilçesindeki Karakışlakçı, Zafer, Yukarı Belemedik, Dağdibi, Gözbez, ve Yağlıtaş mahallesi muhtarları Harun Yetkin, Ergün Yaşar, Refik Günan, Sadi Kaya ve Yunus Aygün, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan’ı ziyaret etti.

“Tüm terör örgütleriyle mücadeleye kararlılıkla devam”
Muhtarları makamında ağırlayan Başsavcı Yeldan, terör örgütleriyle mücadeleyi kararlı bir şekilde, yasal çerçevede sürdüreceklerini söyledi. Desteklerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Yeldan, “Muhtarlarımız yasalarımızın uygulanmasını ve terörle mücadele konusunda güvenlik güçlerimize destek ve yardımcı olacaklar. Biz de muhtarlarımızla birlikte çalışarak tüm terör örgütü ve destekçileriyle mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
Muhtarlar da, teröre karşı başlatılan milli seferberlik konusunda yargı mensupları ve emniyet güçlerinin yanında olduklarını söyledi. Karakışlakçı Mahallesi Muhtarı Harun Yetkin, yargı mensuplarının çalışmalarına destek olacaklarını belirterek, “Huzurlu, bombasız, terörsüz bir ortam istiyoruz. Bunun için de, devletin seçilmiş en alt kademesi olan biz muhtarların önemli rol oynadığını biliyoruz. Teröre karşı güvenlik güçlerimize ve yargı mensuplarımıza desteğimizi arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER