1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUHTARLARIN YENİ BAŞKANI ZAFER KONUK

MUHTARLARIN YENİ BAŞKANI ZAFER KONUK
Bu haber 05 Nisan 2021 - 8:19 'de eklendi ve 715 views kez görüntülendi.

MUHTARLARIN YENİ BAŞKANI ZAFER KONUK

Pozantı Muhtarlar Derneği, olağan genel kurulunu yaptı. İki yıldan beri, Başkan olarak görevini yürütmekte olan, Dağdibi Mahallesi Muhtarı Refik Günan, görevi Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Zafer Konuk’a teslim etti.

Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Konferans Salonun da yapılan seçimli toplantıda, Zafer Konuk tek aday katıldı. Ve oy birliği ile de Muhtarlar Derneğinin yeni başkanı olarak görevi Refik Günan’dan teslim aldı. Konuşmaların yapıldığı toplantı, karşılıklı teşekkürlerin yanı sıra,  birlik ve beraberlik temennileri ile sona erdi.  

KONUK: “AMAÇ BÜTÜNLÜK”

Pozantı Muhtarlar Derneğinin yeni başkanı Zafer Konuk yaptığı açıklamada,  başkanlıktaki en büyük hedefinin, merkez ve diğer mahaller arasında, hiçbir ayrım yapmadan, hep birlikte el birliği içerisinde, vatandaşlara hizmet götürme seferberliği olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Muhtarlar, Devletle -Millet arasındaki en önemli makamlardan birisidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, biz muhtarlara verdiği önemde, bunun en büyük ifadesidir.

Başta kamu kurumları, yerel yönetimler ve diğer siyasi oluşumlardan beklentimiz ise, vatandaşlara götürülecek hizmetler için, mutlaka bizlerin görüşlerinin alınmasıdır.

Çünkü vatandaşlarla, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olan, ilk kamu kuruluşu muhtarlardır.  Sayın Cumhurbaşkanımızın da, bunu sık -sık dile getiriyor olması bizleri, topluma hizmet açısından da heyecanlandırıyor” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER