1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUSTAFA ÇAY’A BİR OY BİLE ÇIKMADI

MUSTAFA ÇAY’A BİR OY BİLE ÇIKMADI
Bu haber 04 Nisan 2024 - 11:23 'de eklendi ve 483 views kez görüntülendi.

MUSTAFA ÇAY’A BİR OY BİLE ÇIKMADI

Pozantı da yapılan yerel seçimlerde en dikkat çekici sonuç, Belemedik Mahallesinden geldi.

Pozantı da  üç dönemdir belediye başkanı seçilen, bunun ancak 2.5 dönemin de başkanlık  yapabilen ve 31 Mart 2024 seçimlerinde ise, başkanlığı kaybeden Mustafa Çay, görev süresi boyunca Belemedik Mahallesine büyük bir ilgi göstermiş idi.

Bu yerleşim yerini  “turizm merkezi yapacağım” diyerek,  Pozantı Belediyesinin önemli kaynaklarını buraya aktaran, bir lokanta, bir  butik  otel ve birkaç bungolov yapan Mustafa Çay’a,  YRP adı altında  katıldığı son seçimde kendisine buradan bir oy bile çıkmadı. 

Belemedik Mahallesinde, geçmiş yıllarda yapılan seçimlerde de,  CHP’nin dışındaki diğer partiler de çok az  oy alabilmişlerdi idi.

Başkanlık seçimini kaybeden Mustafa Çay’ın, Belemedik Mahallesine olan bu yatırım ilgisini nedeni ile,  Pozantı ve özellikle  boğaz mahallerinden, kendisine devamlı tepki duyulmuş idi. Seçim sonunda da vatandaşlar bu tepkilerini, sandıktaki oyları ile ortaya koymuş oldular. En ilginci ise, bu kadar yatırım alan Belemedik Mahallesinden, Mustafa Çay’a bire oy bile çıkmaması oldu.  ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER