1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MUTLULUKLARININ İLK ADIMINI NİŞAN İLE ATTILAR.

MUTLULUKLARININ İLK ADIMINI NİŞAN İLE ATTILAR.
Bu haber 19 Eylül 2022 - 10:42 'de eklendi ve 591 views kez görüntülendi.

Nurefşan – Burak  Birbirlerine Çok Yakıştılar.  

MUTLULUKLARININ İLK ADIMINI NİŞAN İLE ATTILAR.

Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Nurefşan Güven ile birlikteliklerinin ilk adımlarını, Mevlütlü Nişan Merasimi ile taçlandırdılar.

Atatürk Kültür Merkezinde, kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı Nişan Merasimine, Ak  Parti  Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi ile, Ak Parti İlçe Teşkilatı da tam kadro  katıldılar. Genç yaşında, siyasette dikkat çekmeye başlayan Burak Ünal ile, Nurefşan Güven’nin birbirlerine çok yakıştığı da, davetliler tarafından gıpta ile  imrenilenerek izlediler ve  mutluluk dileğinde bulundular.

Nurefşan – Burak Ünal’ın yüzüklerini, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ile, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay birlikte takarak kordelayı da  kestiler.

Meryem – Adnan Güven ve Ümmühan – Ali Ünal Aileleri de, evlatları  Nurefşan ve Burak’ın  hayat yolu birlikteliklerine başladıkları bu günü görmenin ve yaşıyor olmanın, doyumsuz zevkini davetliler ile birlikte yaşadılar. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, hayat birlikteliklerinin ilk adımını, Mevlütlü  Nişan töreni ile atan Nurefşan  Güven ve Burak Ünal’a, bir ömür boyu mutluluk diliyor, ailelerini tebrik ediyoruz.  ( Haber :Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER