1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK:” ÇAY ÇORBA DEVRİ SONA ERECEK”

MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK:” ÇAY ÇORBA DEVRİ SONA ERECEK”
Bu haber 11 Mart 2024 - 14:39 'de eklendi ve 228 views kez görüntülendi.

Başkan Adayı “ALİ AVAN’ININ” Seçim Ofisi Açılışında Konuştu.

MYK ÜYESİ UĞUR ÖZTÜRK:” ÇAY ÇORBA DEVRİ SONA ERECEK”

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı  Ali Avan’ının,  Alayyolu üzerindeki seçim ofisinin açılışı, şölen ve miting havası içerisinde  gerçekleştirildi.

Mehteran takımının marşları toplanan kalabalığa büyük bir coşku havası kattı. Kadın ağırlıklı katılımcılar, havanın soğuk olmasına rağmen beraberlerinde çocukları ile birlikte, tören alanına erken gelerek  heyecan ve coşkuları ile,  katılımcıları etkilediler.

KATILANLAR

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan adayı Ali Avan’ının, Alay Yolu üzerindeki seçim ofisinin açılışına, MHP MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Öztürk, MHP Adana Millet Vekillerinden Muharrem Varlı, Ak Parti önceki dönem Millet Vekillerinden Tamer Dağlı, MHP Adana İl önceki Başkanlarından Bünyamin Avcı, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, MHP Pozantı  İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, Ülkü Ocakları Adana Teşkilatı’nın yanı sıra, Pozantı’nın etkin siyasi ve iş insanları da açılışta hazır bulundular.

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kocaispir ise, Adana’ya gelen Ulaştırma Bakanına refakat etmesini nedeni ile,  açılışta hazır bulunamadı.  

KONUŞMALAR

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Avan’ının, seçim bürosu açılışında yapılan konuşmalar arasında, MHP MYK Üyesi  ve Genel Başkan Yardımcısı Uğur Öztürk’ün, konuşmasında yaptığı gönderme ve vurgu büyük takdir gördü. Öztürk’ün konuşması özetle şöyle oldu:

  ÇAY ÇORBA DEVRİ BİTTİ

“Bu kalabalık ve coşku gösteriyor’ki, artık Pozantı’lı bu işi bitirmiş. Cumhur İttifakımızın Adayı,  Ali Avan’ı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtmaya karar vermiş. Bu kararınızı kutluyor ve Ali Avan’da hayırlı olsun diyorum. Böylece 01 Nisan 2024 sabahından itibaren de, Pozantı da

 “ÇAY VE ÇORBA “ dönemi sona erecektir. Bu sonucunda Pozantı’lının ihanete ve ihanetçiye geçit veremeyeceğinin onurlu bir davranışı olacaktır.

Değerli Bilgel Liderimiz, Genel Başkanımız, Sayın Devlet Bahçeli’inin ve Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’nın, sizlerden beklediği sadece Pozantı değil, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fatih Kocaispir’ide seçmeniz olacağına inanıyor kadınlar gününüzü de kutlayarak, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MHP MYK Üyesi  Uğur  Öztürk’ün bu konuşması, açılış alanındaki hazır bulunanlar tarafından büyük alkış ve takdir gördü.

VARLI VE DAĞLI  

Daha sonra  kürsüye gelen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’da, hem Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, hem de Adana Büyükşehir Adayı M. Fatih Kocaispir için oy isteyerek, yerel seçimlerin iktidarla bütünleştirilmesinin, Ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Ak Parti Önceki dönem Milletvekillerinden Tamer Dağlı’da yine Avan ve Kocaispir için oy isteyen konuşması takdir ve alkışlarla karşılandı.

ALİ AVAN KÜRSÜDE

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan’nın kürsüye  gelişi, büyük alkış ve tezahüratla karşılandı. Avan, kendisini bu görev layık gören  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a layık birer evlat olacağını söyleyerek, projeleri ile ilgili olarak özetle aşağıdaki konuşmayı yaptı:

“ Cumhur İttifakı paydaşımızla  birlikte tek yürek olduk. İşi şansa bırakmıyoruz.  Sizlerle Pozantı’yı beş yıl birlikte idare edeceğiz. Buradan söylem isterim’ki hakkımda asılsız iftiralarla konuşan ve sizlerin de buna inanmadığınızı bildiğim, 15 yıldır Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Çay, kapalı bir semt hazarı bile yapmamış. Şimdi  ise, TOKİ yapacağını söylüyor.   Doğalgazı kendisinin getirdiği şeklinde gerçek dışı konuşmalarda bulunuyor. Uyduruk parklarla, komik duraklarla, hizmet  verdiğini  zannederek, Pozantı halkını kandırmaya çalışıyor. Bütün bu boş laflara sizlerin de inanmadığını biliyorum. 01 Nisan 2024 sabahı Pozantı  Belediye Başkanı olduğumda,  herkes  eşit ve nasıl kaliteli  hizmet yapmaya başladığımı hep birlikte göreceğiz. Siz yeter’ki bana inanın. Vaat etmiyorum. Söz veriyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye  Başkan Adayı Ali Avan’ının, bu çok net ve gerçeklerle bütünleşen konuşması, katılımcılar tarafından sloganlar ve alkışlarla cevap buldu.

AÇILIŞ

Katılımcılar daha sonra, hep birlikte seçim bürosunun açılış kordelasını kestiler. İş ve siyasette etkin olan Pozantı’lı isimler ve belediye meclis üyesi adayları, kürsüye davet edildi. Böylece bir seçim bürosunun açılışı, şölen havasında büyük bir coşku ile  gerçekleşti. Ekip daha sonra da, Kamışlı seçim bürosunun açılışına geçti. Burada da konuşmalar  ve kordela kesimi yapıldı. Cumhur İttifakı Kamışlı’da da büyük bir destek ve ilgi gördü.  

( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER