1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NE OLACAK BU TRAFİĞİN HALİ?

NE OLACAK BU TRAFİĞİN HALİ?
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 9:53 'de eklendi ve 752 views kez görüntülendi.

NE OLACAK BU TRAFİĞİN HALİ?

Pozantı’nın, tek ana caddesi konumunda bulunan, Atatürk Caddesinin trafik karmaşasına, bir türlü çare bulunamıyor.
Cadde esnafı, iş yerlerini açmadan önce, dükkanlarının önüne araçlarını park ederek, karmaşanın ilk öncüsü oluyorlar.Geliş -gidiş olarak kullanılan bu cadde üzerinde, yaylacılarında esnaftan alışveriş yapmak için, kendi araçlarını da park etmesi ile, Atatürk Caddesindeki ikinci karmaşa da, başlamış oluyor. Yetmiyormuş gibi, bir de karşılıklı gelen araçların, birbirlerine yol verme yerine, geçiş üstünlüğünü sahip olmak için, yaptıkları manevralar sonrası, trafik bu yolda, çok tehlikeli bir hal alıyor.

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’nın, bu konuda tam yetki verdiği trafik denetleme şubesi ekipleri de, yaptıkları uyarı anonslarının yanı sıra ikazları da, vatandaş ve sürücüler tarafından, gereği şekilde dikkate alınmayınca, Atatürk Caddesi üzerinde, yaya yürümek bile, büyük bir sorun haline geliyor. Bu trafik anarşisinden kaynaklanabilecek olan kazalardan da, kimin nasıl sorumlu tutulacağı, merak konusu oluyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER