1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NE OLDU ?

NE OLDU ?
Bu haber 18 Eylül 2023 - 13:20 'de eklendi ve 805 views kez görüntülendi.

NE OLDU ?

Önceki yayınlarımızda Şehit Sefa İzbudak ve Atatürk İlkokulları ile ilgili olarak, bir iddiayı gündeme taşımıştık.

Bu iki ilkokulda da, bilim sanat merkezine öğrenci alımları ile ilgili olarak, yapılan sınavlarda soruların  ele geçirildiği, bunun da bazı eğitimcilerle paylaşılarak, onların çocuklarının yüksek puan almalarının sağlanarak, kayıtlarının yapıldığı iddialarını yazmıştık.  Haberin  peşini bırakmamıştık. Geçtiğimiz ay içerisinde Ankara’ya Milli Eğitim Müdürü olarak atanan önceki Adana İl Milli Eğitim Müdürü ile de, bu konuyla telefon aracılığı ile görüşmüştük.

Bize yaptığı bilgilendirme de  ise, bu konuyla ilgili olarak müfettiş soruşturmasının devam ettiğini  sonucunun da bizimle paylaşacağını söylemiş idi. Kendisinin Ankara’ya il Milli eğitim Müdürü olarak atanması sonrası,  bu soruşturmanın akıbeti hakkında bir bilgi sahibi olamadık. Bu önemli konuyla ilgili olarak, Pozantı’daki yetkililerin bir açıklama yapmasını bekliyoruz.’

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER