1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NEDEN SUSKUNSUN ESENDEMİR ?

NEDEN SUSKUNSUN ESENDEMİR ?
Bu haber 02 Eylül 2018 - 15:14 'de eklendi ve 1.641 views kez görüntülendi.

NEDEN SUSKUNSUN ESENDEMİR ?

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti lokalini ve idare binasını, “ YENİLEYECEĞİM” mazereti ile, altı ay önce kapatan ve Büyükşehir Belediyesinin, tahsis ettiği bir düğün salonuna cemiyeti taşıyan, ve başında bulunduğu kuruluşu, mülk sahipliğinden kiracı konumuna düşüren, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in, duyarsızlığı ve meslektaşlarına olan ilgisizliği, bir son tutumu ile de, had safhaya vardı.

AYRIŞMA

Üyelerini, birleştirme yerine bölerek ayrıştıran, gazetecilerin sığındığı son sığınak olan, kendi mülkümüz Cemiyet binasını, “TADİLAT ADI ALTINDA” kapatarak, üyelerini sokaklara ve parklara düşüren, Başkan Cafer Esendemir’in, son bir marifeti ise, aşırı bir şekilde zamlanan, gazete kağıdı ve baskısı karşısındaki, “DUYARSIZ” tavrı oldu.

TEHLİKE

Adana da yayın yapan, 20’yi aşkın günlük yerel gazetenin yanı sıra, sayısı 50’yi bulan Haftalık Gazeteler için, bir ölüm fermanı olabilecek nitelikteki, kağıt fiyatlarındaki aşırı artış ve bunun baskı fiyatlarına yansıması ile, çok sayıda yerel gazete,   yayınlarını devam ettirememe tehlikesi ile, karşı karşıya kaldılar.

İLGİSİZ

Mesleki konularla artık hiç ilgisi bulunmayan ve böylesi hayati bir konuda, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendimir’in, en ufak bir tepki göstermemesi, son derece yakışıksız, üzücü ve kınanması gereken bir tavır olarak kamuoyunda konuşuluyor.

TEPKİ

Türkiye genelinde, kamu yararına dört mesleki örgütten birisi olan ve aynı zamanda, Türkiye Gazeteciler Federasyonun da, dört kurucusundan biri olan Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin, içerisine düştüğü bu hazin durum, üyeler tarafından da, büyük bir TEPKİ ile karşılanmaya devam ediyor.

KARANLIK

Yeteneksizliği ve beceriksizliği giderek artan Cafer Esendemir’in, bu mesleki örgütün başında görevine devam ediyor olması da,   meslek açısından sonu karanlık bir yola doğru gidilmekte olduğunun da, üzüntü veren bir davranış şeklidir.

HAK

Bu sorumsuz davranışlarına, umursamaz bir şekilde devam etmekte olan, Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin Başkanı Cafer Esendemir’e, böylesi önemli bir mesleki konuda, neden sesiz kaldığının yanı sıra, darmadağın olan üyelerin kendi mülkleri olan binaya ne zaman kavuşacaklarını, altı yıl yaptığım başkanlığın yanı sıra, Türkiye Gazeteciler Federasyonun, dört kurucusundan biri olmam sıfatı ile, sahipliğini yürütmekte olduğum, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi aracılığı ile, kendisine soruyor ve kamuoyu önünde, meslektaşlarım adına, açıklama yapmaya davet ediyorum.

HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER