1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NİKAHA “EVET” DÜĞÜN “BEKLEMEDE”

NİKAHA “EVET” DÜĞÜN “BEKLEMEDE”
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:48 'de eklendi ve 674 views kez görüntülendi.

Virüs Mutluluk Hayalini de Vuruyor.

NİKAHA “EVET” DÜĞÜN “BEKLEMEDE”  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatları doğrultusunda, ülkemizde Coronavirüs ile ilgili, önemli tedbirler alınmaktadır. Bu önleyici tedbirler, TV kanalları başta olmak üzere, Basın- Yayın organlarında da geniş yer alarak, toplumla paylaşılıyor.

 Yetkililerce İl ve İlçeler gönderilen genelgeler doğrultusunda, devamlı uyarılarda bulunuluyor. Evlerinden çıkmaları kısıtlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ise, kurulan komisyonlar ve ekiplerle yardımcı olunuyor. “Evinde Kal. Sağlıklı Kal.” şeklinde yapılan duyuru ve ikazlar, yaşamakta olduğumuz virüs tehlikesini artış göstermesini önleyen, son derece yararlı  uyarılar  oluyor.

20 yaş altındakiler ile 65 yaş üstündekilere uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı, evde eğitim, market ve pazarlarda maske ve eldiven takma zorunluluğu, berber, kuaför, güzellik merkezlerinin yanı sıra, kahvehaneler ve cafe gibi mekanların kapatılmasıyla, toplum olarak   her ne kadar zorlu  bir süreç, geçirmekte isek te, bütün bu alınan tedbirlerin, virüs belasının biran önce sonlandırılması açısından, uyulması gereken çok önemli uygulamaların  başında geliyor.

Hayatımıza, “Mecburi Karantina” uygulama zorunluluğunu getiren corona virüsün, alınan bu tedbirler ile,  virüsün yıkıcı ve ölüm etkisini kaybetmeye başlayacağı da,  yetkililer ve uzmanlarca da,  vatandaşlarla devamlı paylaşılmaktadır. Sosyal toplantıların, virüsden korunma amacıyla  kısıtlanması cenaze, sünnet, nişan,  kına, düğün  gibi, geleneksel önemli mutluluk  birlikteliklerimizi  de,  şimdilik kaydı ile  askıya aldırtmıştır.

Genç çiftler, sadece iki şahitle nikaha “ EVET” derken, genç kızlarımızın en büyük hayali olan, gelinlikle düğün umutları ise, virüs sonrasına kalmaktadır. ( ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU)

.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER