1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ

NOTER HUZURUNDA  KURA ÇEKİMİ
Bu haber 26 Mart 2017 - 14:59 'de eklendi ve 1.187 views kez görüntülendi.

20 Kişilik kadroya n 159 mürcaat

Ülkemiz de işsiz ve iş arayanların sayılarının her geçen gün arttığı devletin resmi kurumu verilerinde de açıkça ortaya çıkmaktadır.Bunun bir örneği de geçtiğimiz günlerde Pozantı’da yaşandı.

İlçe Kaymakamlığı ile İŞKUR Müdürlüğü arasında yapılan, bir protokolle Kaymakamlık bünyesinde istihdam edilmek üzere, başvurular alındı.Pozantı Kaymakamlığı internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 20 kişilik iş için 159 işsiz başvurdu.21 Mart 2017 tarihinde Hükümet Konağı önünde Kaymakam Taner Tengir Başkanlığında oluşan bir komisyon huzurunda Noter kanalı ile çekilen kuralarda 6 aylık süre ile 20 işsiz iş sahibi oldu.Kazananların sevinç, kuruda çıkmayanların ise hüzün yaşadığı, çekiliş sonrası kazananlardan Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Sağlık Raporu, Vergi Mükellefiyeti Olmadıklarına Dair Belge, Nüfus Kayıt Örneği ve SGK Hizmet Dökümü Evrakları İstendi.

KAZANANLARIN LİSTESİ

Ramazan Dörttepe, Nazlı Kutlu, Fatma Gürpınar, Fatma Örs, Öznur Demir, Songül Ersay, Handan Konyalı, Fadime Abacı, Nihat Demirci, Yıldız Mutlu, Tülay Adıyaman, Neziha Besen, Meryem Yılmaz, Nilüfer Altunsu, Nursena Ünal, Münevver Ulusoy, Emine Güngör, Menekşe Tunçkanat, Nazife Dereli ve Elif Özenoldular.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER