1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

NOTKASI VE VİRGÜLÜ İLE… KÖPRÜ ATIŞMASI

NOTKASI VE VİRGÜLÜ İLE… KÖPRÜ ATIŞMASI
Bu haber 16 Mart 2020 - 8:25 'de eklendi ve 702 views kez görüntülendi.

NOKTASI- VİRGÜLÜ İLE… KÖPRÜ ATIŞMASI

Geçtiğimiz hafta Perşembe günden itibaren, başlayan ve yaklaşık 24 saat süren yağışlar, Pozantı’da yine tedirginliğe sebep oldu. Çiftehan ve Kamışlı Boğazındaki aşırı yağışların da desteklediği sel suları, Çakıt’ın yine yatağını aşmasına sebep oldu. Bu arada, Belemedik yolu üzerinde bulunan köprünün,  sel suları ile tekrar  tahribata uğraması, Belediye Başkanı Mustafa Çay ile, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nu, sanal  ortamda karşı- karşıya getirdi. Bizde, bunu noktası ve virgülü ile, aynen sayfalarımızda paylaşıyoruz.

ÇAY:

“Yine Sel Yine Belemedik Yolu, Kalıcı çözüm üretmeyenler artık sesimizi duyun ve bir an önce buranın Demir köprü olmasını sağlayın. Dilimizde tüy bitti evet yapılacak diyorsunuz ama elinizi çabuk tutmuyorsunuz. Bir köyü mağdur etmekle kalmıyor, Yaşamı engelliyorsunuz artık bıktık elinizi çabuk tutun ne yapacaksanız yapın. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Yol Müdürlüğüne çağrımdır. Yol yine trafiğe kapandı. Pozantı Belediyesi olarak Kaya getiriyoruz. Aski’den bir kepçe ile çalışma yapıyorlar.. Pozantı Belediye ekiplerimiz..”

EROĞLU:

“Aşağıdaki paylaşımda elinizi çabuk tutmuyorsunuz diye paylaşım yapan Pozantı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay 11 yıldır görevde olduğunu unutuyor herhalde.1.döneminde köy hizmetleri yada İl Özel İdaresine, 2. Döneminde birlikte çalıştığı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye elinizi çabuk tutun demeyi Bahse konu Belemedikteki köprü yıkılana kadar unuttu herhalde Büyükşehir Belediyemizin yol birimlerinin konudan bilgisi var yarın sabah duruma müdahale edip yolu trafiğe açacaklar Pozantı Belediyesi’nin çalışanlarının yardımlarına teşekkür ederiz.”

GELİŞME

Bu atışma sonrası, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, son gelişme ile ilgili olarak, sanal ortamından aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“Belemedik yolunda yapılması planlanan Selin aldığı menfezlerin yerine konularak yolun ulaşıma açılması iş ve işlemlerini yerinde inceleyerek yetkililerle istişarede bulunduk. DSİ- Büyükşehir ve Pozantı Belediye ekipleri ortak çalışma yürütüyor. Yol öğleden sonra ancak ulaşıma açılır halkımızın bilgisine sunuyorum..” dedi. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER