1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

O ŞİMDİDEN CHP’Lİ

O ŞİMDİDEN CHP’Lİ
Bu haber 04 Mart 2019 - 8:19 'de eklendi ve 927 views kez görüntülendi.

O ŞİMDİDEN CHP’Lİ

Tüfekçi Ailesi, Pozantı’nın sayıca kalabalık ve en köklü ailelerinden birisidir.Sosyal Demokrat düşüncelerinden de, ödün vermemekle bilinirler. Kardeşlerden Ahmet Tüfekçi, Zeydan Karalar’ın İl Başkanlığı yaptığı dönemde, Pozantı İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Karalar’la toplantılarda sık, sık, bir araya gelerek, aralarında sıkı bir dostluk bağı oluşturmuşlardır.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı ziyaretinde, bu partilisi ile tekrar karşılaşmaktan, büyük bir memnunluk duydu.Ahmet Tüfekçinin oğlu Ataberk Tüfekçi’nin de, daha şimdiden CHP Örgütü düşünceleri ile yetişiyor olmasından, büyük bir memnuniyet ve gurur duyduğunu belirti.Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Millet İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Ahmet Tüfekçi ve Küçük Ataberk Tüfekçi ile de, bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haber Foto : Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER