1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI.

ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI.
Bu haber 07 Şubat 2022 - 15:14 'de eklendi ve 566 views kez görüntülendi.

Ulusal Günler Coşkulu Kutlanacak

ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTI.

Öğrencilik anılarımızın en tatlısı  ve  okulların tatil döneminin ilki olan, sömestr tatili sona erdi. Öğrenciler özledikleri okullarına, arkadaşlarına ve  öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını 07 Şubat 2022 Pazartesi sabahından itibaren, tekrar yaşamaya başladılar. Bu sene, kış mevsiminin bol karlı geçmesi ve öğrencilerin ara tatiline rastlaması nedeniyle,  eğlenceli ve renkli görüntülere, sahne oldu. Kar heyecanı dolu -dolu yaşandı.

ÇÖZÜLDÜ

Bu arada, büyük eksikliği hissedilen toplum taşım otobüsünün de, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, Pozantı Belediyesine tahsis edilmesi sonrası, öğrencilerin okullarına  gidiş ve dönüşlerindeki araç sorunu da, böylece  halledilmiş oldu.

3 BİN ÖĞRENCİ

Pozantı’da da bu ara dönem tatili, aynı güzelliklerle yaşadı. Bugün sona eren tatili bitiminde,  3 BİN öğrenci ve  191 Öğretmen ikinci dönem için, ders başı yaptı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ile yaptığı görüşmede, aşağıdaki bilgileri edindi.

AÇIK YOK

“Pozantı’daki okullarımızda öğretmen açığı yok. Ara tatilde, okulların bazı eksiklikleri  tamamlanarak, öğrencilerimize daha rahat bir ortamda, ders başı yapmaları sağlandı. Ders yılı döneminin başlaması dolayısıyla da, öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar diliyorum” dedi.

COŞKULU KUTLAMALAR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın Zaferlerinin yazıldığı Mart Ayındaki, Milli günlerimizin yıl dönümlerinin kutlanmasıyla ilgili olarak da aşağıdaki. bilgileri verdi:  

TOPLANTI YAPTIK

“İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ara tatil dönemin de  bazı toplantılar yaptık. Bunlar arasında, 12 Mart  ve 18 Mart’ta kutlayacağımız, iki önemli yıl dönümümüzle ilgili olarak, etkinlikler Programını  oluşturuyoruz. Öğretmenlerimizle, görüş -alışverişinde bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl  Pandemi nedeni ile, mecburen geniş kapsamlı etkinler yapamadık. Ama, 2022 yılındaki Ulusal günlerimizin yıl dönümleri, çok daha coşkulu ve geniş katılımlı programlarla kutlanacak olup, hazırlıkları da başlatılmıştır.  

( Haber Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER