1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖĞRENCİLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖĞRENCİLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu haber 19 Şubat 2018 - 10:54 'de eklendi ve 1.154 views kez görüntülendi.

AFRİN ŞEHİTLERİ YÜREĞİMİZİ DAĞLIYOR.

ÖĞRENCİLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Afrin’de, kalleş pkk ve onun destekçisi pyd’ye karşı, şanlı bir mücadele veren, Kahraman Mehmetçiklerimize, Türkiye’den destek her geçen gün, çığ gibi artıyor. Pozantı’da, bu destek içerisinde her Ulusal Dayanışmada olduğu gibi, yine ön sıralarda yer almayı sürdürüyor.Geçtiğimiz günlerde, ilçeden tırlarca gıda maddesi ve pet suyunu, Afrine gönderen Pozantı’lıların, bu örnek davaranışına Şehit Zafer Sabancı öğrencileri de, anlamlı bir jestle katıldılar.

“ MEHMETÇİĞE SELAM” başlığı altında, önce bir kermes düzenleyen, Şehit Zafer Sabancı Öğrencileri, buradan elde edilen geliri, Mehmetçik Vakfına bağışlayarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında ve destekçisi olduklarını da, bu davranışlarıyla göstermiş oldular.

MEKTUP GÖNDERİLDİ

Öğrenciler, bu maddi katkı ile yetinmeyerek, topluca Afrin’deki, Kahraman Mehmetçiklerimize ayrı, ayrı mektup yazarak, manevi desteklerini de ortaya koymuş oldular. Pozantı Şehitliğinde düzenlenen, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Dua sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde devam edilen törende, Kezban Boz adlı öğrencinin, yazdığı mektubu okuması ile, duygu seli daha da arttı. Öğrencilerin, bu örnek davranışının devamı olarak, pankartlarla dönüş yürüyüşü yaptıkları, Atatürk Caddesi Esnafı da, alkışlarla destek verdiler.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, Okul Müdürü Adem Yılmaz, Mehmetçiğe destek etkinliği ile, ilgili bilgi verdi.Afrin’deki Kahraman Askerlerimizin her an, dualarla yanında olduklarını, öğrencilerden gelen bu destek talebinin, takdire şayan olduğunu belirterek, “ALLAH, Devletimizi, Milletimizi, Askerimizi ve Polisimizi korusun ve yardımcısı olsun” dedi.

KAYMAKAM TENGİR, DUYGULANDIM

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Afrin de destan yazan Mehmetçiklerimize, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin, kermes düzenleyerek, elde edilen gelirin, Mehmetçik Vakfına bağışlanmasının yanı sıra, öğrencilerin Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına yazdıkları mektupların, çok anlamlı bir davranış olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Pozantı, geçmiş tarihinde de, yine Milli Mücadeleye önderlik etmiş bir ilçedir. Bu Kahraman dedelerin torunlarının da, bugün gerçekleştirdikleri, Mehmetçiğe Destek hareketinden dolayı, büyük gurur duyduğum. Böylesi, duyarlı bir ilçede Kaymakamlık yapmaktan dolayı da, çok mutluyum” dedi.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER