1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

OKULLAR “ZAM”lı AÇILIYOR

OKULLAR “ZAM”lı AÇILIYOR
Bu haber 10 Eylül 2018 - 10:19 'de eklendi ve 815 views kez görüntülendi.

OKULLAR “ZAM”lı AÇILIYOR

Dolar kurunda, halen sürmekte olan aşrı artışlar, ekonomiyi de darmadağın etti.

Bu olumsuzluktan, gelir seviyesi düşük aileler kadar çocukları da, büyük zarar görmeye devam ediyor. Bugün başlayacak olan öğretim yılı, bu olumsuz koşullardan dolayı, öğrenci ve veliler açısından mutlu bir başlangıç olamayacaktır.Servis ücretleri başta olmak üzere, giyim ve kırtasiye fiyatlarının da, dudak uçurtacak boyutlara gelmesi, kabus olmaya devam ediyor.

Bu olumsuz gidişattan, büyük ölçüde etkilenen yerlerden birisi de, Pozantı oluyor.İlçede, işyerlerinin az sayıda olması, olanlarda düşük ücret uygulanması, Pozantı’lı velileri, çocukları karşısında, adeta boynu bükük bırakıyor. Böylesi olumsuz şartlarla, karşı- karşıya kalan veliler, çocuklarının isteklerini ancak, kısıtlı imkanlarla yerine getirmeye çalışıyorlar.

Bu şartlar altında, 2018 -20019 Eğitim ve Öğretim yılının açılıyor olması dolayısıyla, tüm öğrenci ve velilere, daha güzel günlerde, çocuklarının isteklerini yerine getirebiliyor, olacağı umudu ile, yeni öğretim yılının, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

Haber: Pozantı Gazetesi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER