1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN 83. YIL DÖNÜMÜNDE YİNE HUZURUNDA OLACAĞIZ.

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN 83. YIL DÖNÜMÜNDE  YİNE  HUZURUNDA OLACAĞIZ.
Bu haber 08 Kasım 2021 - 11:05 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN 83. YIL DÖNÜMÜNDE YİNE  HUZURUNDA OLACAĞIZ.

Ulu Önderimiz ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu olan, giderek daha da ölümsüzleşen GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü, aramızdan ayrılışının ve bu Vatanı bizlere emanet edişinin 83. Yıl Dönümünü, yine ilk günkü gibi aynı duygu ve heyecan içerisinde, 10 Kasım 2021 Çarşamba Gün, Yurt Genelinde Milletçe huzurunda olarak anacağız.

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı, Pozantı Kaymakamı Hüseyin Aydın imzalı davet programı, aynen aşağıdaki gibidir:

“10 Kasım 2021 Çarşamba Saat 09.00 Çelenklerin Atatürk Anıtına Sunulması.  Saat 09.05’de sirenler eşliğinde iki dakikalık Saygı Duruşu.  İstiklal Marşı. Saat 09.30’da Atatürk Kültür Merkezinde Anma Etkinliği ve Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı. Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma. Belgesel Sunumu. Öğrenci Şiirlerinin Okunması. Oratoryo Ve Sesli Gösterilerin Sunumu. Kapanış. ( Haber : Sinem Başaran)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER