1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN YIL DÖNÜMÜNÜ ULUSCA YAŞADIK

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN YIL DÖNÜMÜNÜ ULUSCA YAŞADIK
Bu haber 13 Kasım 2023 - 12:55 'de eklendi ve 228 views kez görüntülendi.

Kurduğu Cumhuriyetin 100. Yılı ile Coştuk

ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN YIL DÖNÜMÜNÜ ULUSCA YAŞADIK

Ulusumuzun yüreğinde ölümsüzleşen ve sonsuza kadar yaşayacak olan, Kurtuluş Savaşımızın Başkumandanı, Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümü 10 Kasım 2023 Cuma gün yurt genelinde saygı, sevgi, özlem ve minnetle yad edilerek anıldı.

 POZANTI’DAKİ TÖRENLER

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün 85. ölüm Yıldönümü, anma proğramı Pozantı’da da Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Anıta Çelenklerini koydular.

Çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05’ de, sirenlerin çalmaya başlaması ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda, 2 dakikalık Saygı Duruşun da bulunuldu.  İstiklal Marşımız eşliğinde, Şanlı Bayrağımız gönderinden yarıya indirildi. Ve buradaki Program sonlandırıldı.

Törene, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü, siyasi parti başkanlarının yanı sıra, bir kısım vatandaş, öğretmen ve öğrencilerde katıldılar.

ATATÜRK ORTAOKULUN DA DEVAM ETTİ.

Devamında, saat 10.00’da Atatürk Ortaokulu konferans salonunda başlayan etkinliklere  geçildi. Öğrencilerin birbirinden anlamlı gösteri ve sunumları sonrası, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı resim sergisi gezildi. Sergi, protokol ve katılımcılar tarafından takdir gördü.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizlere bu vatanı emanet eden, Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Silah Arkadaşları, Kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimizi bir kere daha minnet duygularımızla anıyor, rahmet diliyor, saygı ile yad ediyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER