1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Ömer Bayram Çocuk Parkı açıldı

Ömer Bayram Çocuk Parkı açıldı
Bu haber 17 Aralık 2016 - 0:31 'de eklendi ve 1.699 views kez görüntülendi.

Adana’da Gürselpaşa Mahallesi’nde bulunan Ömer Bayram Çocuk Parkı törenle açıldı
Açılışı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Açılışta Ömer Bayram ve ailesi yapılan işbirliğinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Törende konuşan Başkan Karalar, “Biz Adana’mızı seviyoruz. İyide bir Adanalıyız. Adana’ya bir çivi çaktığımızda bizde sizin kadar seviniyoruz. Allah’ta şahittir çok eksiği olan, ihmal edilen, çok problemi olan Seyhan’ı dönüştürmek değiştirmek yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için 24 saat çalışıyoruz. İnsanlarımız hizmete susamışlar. Bizim yoktan var etme gücümüz yok bu ancak yüce Allah’a mahsustur. Bizler eldeki imkanlar ölçüsünde Seyhan’ımıza hizmet etmek istiyoruz. Bugünde bir park açılışında beraberiz ben yapımına katkı koyan Bayram ailesini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından parkın açılışı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ve Ömer Bayram ailesi ile birlikte gerçekleşti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER