1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖMER ÇELİK CUMARTESİ GÜN POZANTI’DA

ÖMER ÇELİK CUMARTESİ GÜN POZANTI’DA
Bu haber 04 Mayıs 2023 - 12:02 'de eklendi ve 432 views kez görüntülendi.

Şen: “Bütün Halkımız Davetlidir.”

ÖMER ÇELİK CUMARTESİ GÜN POZANTI’DA

Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı, Adana Millet Vekili 1. Sıra Adayı ve Eski Bakan Ömer Çelik  06 Mayıs 2023 Cumartesi gün, Saat 16.00’da Pozantı’ya gelecek. Bu ziyaret ve düzenlenecek mitingle ilgili olarak, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Gazetemize yaptığı  özel açıklamada şunları söyledi:

HALKIMIZ DAVETLİ

“Genel Başkan Yardımcımız, deneyimli siyasetçi eski Bakanımız, Adana 1. Sıra Millet Vekili Adayımız Sayın Ömer Çelik,  06 Mayıs 2023 Cumartesi gün, beraberinde Ak Parti Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay ile, partimizin Adana Millet Vekili Adayları, Pozantı’mızı  onurlandıracaklardır. Saat 16.00’da, Merkez Camii arkası istasyon meydanında, Pozantı İlçe Teşkilatı olarak düzenlediğimiz mitingimize, tüm Pozantı Halkımız davetlidir.

BİRİNCİ PARTİYİZ

Kurulduğu 2002 yılından itibaren, oylarıyla Ak Partiyi   Pozantı da hep 1. Parti yapan değerli ilçe Halkımızın, 14 Mayıs 2023  kader seçiminde de yine aynı tercihi yaparak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, acık ara tekrar Cumhurbaşkanı yapacaklardır. Yanı sıra, Millet Vekilliğinde de çoğunluğu sağlayacağımıza olan  inancımız tamdır.”Dedi.  

ÖNEMLİ KONUŞMA

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, konuşmasının son bölümünde ise, şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkan Yardımcımız, eski Bakanımız,  Adana 1. Sıra Millet Vekili Adayımız Sayın Ömer Çelik’in,  06 Mayıs 2023 Cumartesi Saat 16.00’da  yapılacak olan Pozantı Mitinginde çok önemli konulara değineceğine de,  inanıyoruz. Bu toplantı da, Ak Parti Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay’da Pozantı’lılara hitap edecektir. Pozantı mitingine İl Yöneticilerimizin yanı sıra,  Adana Millet Vekili adaylarımız da katılım sağlayarak,  Pozantı Halkı ile tanışmış olacaklardır.

Böylesi önemli bir günde, Pozantı’da Ak Parti coşkusunu hep birlikte yaşayacağımıza olan inancımız da tamamdır. Bu mitingimizin bayramını ise, 15 Mayıs 2023 Pazartesi sabahı çok daha coşkulu bir şekilde tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da aynı şekilde kutlayacağımıza inanıyoruz” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER