1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖNAL’DAN HEDİYE

ÖNAL’DAN HEDİYE
Bu haber 19 Aralık 2022 - 11:20 'de eklendi ve 841 views kez görüntülendi.

ÖNAL’DAN HEDİYE

Araştırmacı- Eğitimci Kemal Önal, adeta ayaklı bir kütüphane gibidir. Sosyal, Kültürel ve Eğitim konularındaki bazı yazıları da, zaman- zaman gazetemiz sayfalarında yer almaktadır. Eğitim gönüllüsü Önal, okulların ara tatiline girmesi ile birlikte, yeni bir çalışmaya daha imza attı.

Bizzat kendi maddi imkanlarıyla satın alarak, ilkokul çağındaki çocuklara çok önemli tavsiye niteliği taşıyan  çeşitli  kitapçıkları, hediye etmeye başladı.   Pozantı Milli Eğitim Müdürlüğünün yanı sıra, bize de örnek olarak getirdiği bu kitapçıklar, son derece eğitici önerileri kapsayan minik hikayelerden oluşmakta böylesi  önemli bir girişimde bulunarak, öğrencilere kitap okuma zevkini aşılama mücadelesi veren, eğitim gönüllüsü Kemal Önal’ı bu duyarlılığından dolayı kutlarken örnek olmasını da diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER