1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TOPLU YEMEKLERDE TERCİH “ELİT RESTURANT”

TOPLU YEMEKLERDE TERCİH  “ELİT RESTURANT”
Bu haber 16 Aralık 2019 - 9:15 'de eklendi ve 893 views kez görüntülendi.

TOPLU YEMEKLERDE TERCİH
“ELİT RESTURAN”

Pozantı’lı işadamlarından, Hayrettin Kıymet tarafından çağdaş ve modern bir tarz da restore edilerek, hizmete sunulan “ELİT RESTURANT” aynı zamanda toplu yemeklerin yanı sıra, özel günlerin de tercih markası oluyor.
Hayrettin – Melek Kıymet çiftinin titizlikle yönettiği restoranda çalışanlarda, yemek pişirimini adeta sanata dönüştüren, işin ehli isimler.
Elit Restoranın tercih nedenlerinin birisi de, toplu yemek sunumlarında, üst salonun tercih mekanı olması. Konukların yemeklerini yerken, çocuklarının gözlerinin önünde oynayabildiği, geniş bir mekana sahip olan bu salon, kalabalık katılımlı toplantıların da, tercihi haline gelmiş olup, Pozantı’da artık konuşuluyor.

DOĞUM GÜNÜ

Geçtiğimiz hafta içerisinde, bir doğum gününe de ev sahipliği yapan Elit Resturantın üst salonu, mutlulukların da merkezi konumunda.
İnşaat sektörünün usta ve güvenilir isimlerinden Ayhan – Ayşe Nur Sarsu’nun, ilk göz ağrıları olan minik Ayhan Anıl Sarsu’nun, 1.Yaş günü, ailesi başta olmak üzere, dostlarının katılımı ile kutlandı. Ayhan- AyşeNur Sarsu’u çiftinin, mutluluklarının adı olan minik Ayhan Anıl Sarsu’nun, ilk yaş yıl dönümü fotoğraflara da yansıyan, sevgi dolu bir ortam içerisinde yapıldı. Minik Ayhan Anıl Sarsu’ya, ailesi ile birlikte güzel bir gelecek diliyoruz.

İSTANBUL’DAN ELİT RESTURAN’A

Hayrettin – Melek Kıymet çiftinin, güleryüzleri ile yönettikleri Elit Resturan’tın bir başka konukları ise, İstanbul’dan oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı projesi kapsamında, 7 Bölge 7 İli dolaşarak, zihinsel engellilere motivasyon sağlamak amacı ile başlatılan, projenin konuklarına Pozantı’da ev sahipliği yapan, mekan Elit Resturant oldu.Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşları ve 15 Temmuz Şehitler günlerinin anlam ve önemini belirten oyun sunumlarının da yapıldığı bu programda, Okul Müdürü Bünyamin Kurt Koordinatör oyuncu Elif Kuyumlu Yönetmen Gülçin Mücük, Yönetmen Nurcem Yeşiloğlu, ve Şevki Bozoğlu, zihinsel engellilerin gösteri sunumlarının motivasyonunu sağlayan eğitmenler idi.
İstanbul, Silivri İlçesi Abdullah Bilgin Güllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunun, “ Vatan Sevgisine Engel Yoktur” başlıklı oyunu, 7 İl de de ,devam ittirilecek.
Elit Resturant da, mükemmel bir sabah kahvaltısı yapan özel eğitim öğrencileri mutlu bir şekilde, Pozantı’dan ayrıldılar. Elit Resturant Yöneticileri, Hayrettin- Melek Kıymet çifti, damak tadı sunumunun yanı sıra, özel yemekli toplantılara da, yapmakta oldukları ev sahipliği ile, Pozantı da sosyal bir eksikliği gideriyor olmanın da, zevkini yaşadıklarını söylediler. ( Haber: Hayriye Eroğlu”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER