1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Orman Bölge Müdürü Yılmaz İncelemelerde Bulundu.

Orman Bölge Müdürü  Yılmaz İncelemelerde  Bulundu.
Bu haber 13 Nisan 2023 - 9:27 'de eklendi ve 257 views kez görüntülendi.

Orman Bölge Müdürü  Yılmaz İncelemelerde  Bulundu.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Orman İşletmelerine denetimlerde bulundu. Son dönemde yaptıkları çalışmalarla ön plana çıkan Adana Orman Bölge Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Yaz kış demeden ormanların güvenliği ve yeni ağaç ekipleri konusunda çalışmalar yapan müdürlük, yaşanan deprem felaketinde depremzedelerinde yardımına koşmayı ihmal etmedi.

İnsanların gönlünde taht kurmaya başaran Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde tüm çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Son olarak Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, orman işletmelerine denetimlerde bulundu. Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz beraberinde, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Göçer, İşletme Pazarlama Şube Müdürü İsmail Dilek, Silvikültür Şube Müdürü İsmail Aktaş ve Pozantı Orman İşletme Müdürü Bünyamin Üçgül ile birlikte Kepez Orman Deposunda yapılan iş ve işlemleri yerinde inceledi. Sonrasında Pozantı Orman İşletme Şefliğine geçen heyet 2022, 2023 tabi tensil bölmelerinde ve üretimi devam eden bakım bölmelerinde incelemelerde bulundu. ( Haber Merkezi )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER