1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“OTOBAN ÜZERİNDE ASLA YOLCU İNDİRİP BİNDİRMEYİN”

“OTOBAN ÜZERİNDE ASLA YOLCU İNDİRİP BİNDİRMEYİN”
Bu haber 29 Ağustos 2022 - 9:39 'de eklendi ve 489 views kez görüntülendi.

 Akçatur Durak Başkanı Refik Günan’dan İkaz:

“OTOBAN ÜZERİNDE ASLA YOLCU İNDİRİP BİNDİRMEYİN”

Otobanlarda araçların süratlerinin artırılması sonrası, kazalar peş- peşe gelmeye başladı. Artan fiyatlar, araçların teknik donanımlarının ve lastiklerinin yenilenmemesi, kazalara davetiye çıkarır hale geldi.

 TIRLAR

Ağır tonajlı tırlar başta olmak üzere, kamyonlar ve yolcu otobüslerinin teknik kontrollerinin de yeteri kadar yapılamıyor olması, trafik kazalarının baş nedenlerinden biri oluyor.

ADANA OTOBANI

Türkiye’nin araç sayısı bakımından, en kalabalık otobanların dan birisi, Adana- Tarsus- Gaziantep otobanıdır. Günde, binlerce aracın karşılıklı geliş- gidiş yaptığı bu otobanlar üzerinde, yolcu taşıyan minibüs, otobüs ve taksi gibi araçların, gelişi- güzel yerlerde durarak, yolcu indirip bindiriyor olmaları, kazaların artış oranında önemli bir yer tutuyor.

AKÇATUR

Adana -Akçatekir- Pozantı ve Boğaz Mahallerine karşılıklı sefer yapmakta olan, Akçatur Minibüsle Yolcu Taşımacılığı Kooperatifindeki araçlarında, yolcuların ısrarları ve baskıları sonrası, otoban üzerinde durarak, yolcu indiriyor olmaları büyük tehlike yaratıyor. Akçatur Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dağdibi Muhtarı Refik Günan,  bu konuda minibüs kaptanlarına yaptığı sözlü uyarıların, gereği gibi yerine getirilmediği duyumları üzerine, kendilerine  ikaz yazısı yazdı.

İKAZ ETTİ

Tüm şoförlere imzalatılarak, araçlarda yolcularında görebileceği bir yere asılan bu ikaz yazısında, otoban üzerinde iniş -biniş yapmak isteyen yolcuların, taleplerinin hiçbir şekilde dikkat alınmamasını, kesin bir şekilde belirtti. Bundan kaynaklanacak olan, olası bir kazanın sonuçlarının da çok ağır olacağını, bundan dan doğrudan araç kaptanlarının sorumlu olacağı bu yazıda belirtildi. Bu ikaza uymayan araç sürücülerine, gerekli yasal işlemlerin uygulanacağı ve araçlarının da uzun bir süre  seferlerden men edileceği, Durak Başkanı Refik Günan tarafından açıklandı.

Günan, ayrıca yolcularında otoban üzerinde iniş -biniş yapma konusunda, hiçbir şekilde minibüs şoförlerine baskı ve ısrarda bulunamamalarını, bununda kendilerini de tehlikeye sokabileceğini vurguladı.  Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER