1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“OYLARIMIZI ARTIRDIK”

“OYLARIMIZI ARTIRDIK”
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 11:25 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

CHP İlçe Başkanı Eroğlu Seçimi Değerlendirdi:

 “OYLARIMIZI ARTIRDIK”

Seçimin en hareketli merkezlerinden birisi,  Cumhuriyet Halk İlçe Binası oldu. Sonuçların gelmeye başlaması ile birlikte, partide hareketlilik de arttı. İlçe Binasının üst katında  gençlerden oluşan bir ekip,  çok titiz bir şekilde seçim sonuçlarını değerlendirerek,  Genel Merkezle devamlı irtibat halinde oldular.

İlçe Binasının alt katında ise, partililer seçim sonuçlarını HALK ve SZC TV kanallarından izlediler. CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu ile, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan arasında  dakikalar itibarıyla değişen oy oranları,  CHP’lilere coşkulu anlar yaşattı.

Gazetemizin saat 22.00 civarında, baskıya yetiştirilmesi zorunluluğu nedeni ile,  Türkiye Genelindeki  seçim sonuçlarını veremiyoruz.  14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarının, Pozantı bölümü ile ilgili olarak, CHP ilçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemize aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Bu seçimler göstermiştir ki, Adana Büyükşehir Belediyesinin Pozantı Merkezine ve  kırsalına yaptığı hizmetler, vatandaşlarımızın verdikleri oylar ile, takdir edilmiştir.Geçmiş dönemlerde,  Pozantı’nın Merkez ve Kırsal Mahallerinde aldığımız oyları, bu seçimde   fazlası ile katlamış durumdayız. Bu açıklamayı yaptığım saatlerde, henüz Türkiye Genelindeki kesin sonuçlar belli olmadığı için,  bu konuda bir açıklama yapamıyorum.  Ama inanıyorum ki,  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu oy patlaması yaparak, ilk turda 13. Cumhurbaşkanımız olacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında yapılan bu seçimlerin, sonucu ne olursa olsun, Milletimize ve Pozantı’lımıza hayırlı olacağına inanıyoruz.  Bu vesile ile, Pozantı’lı Hemşerilerimizin 14 Mayıs 2023 seçimlerin de, Cumhuriyet Halk Partisinin oylarını artırarak, Genel Başkanımıza ve Millet Vekillerimize verdiği  desteklerden dolayı, kendilerine teşekkür ediyor, “ TÜRKİYE’DE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK” sloganı ile de mutlu, huzurlu ve  aydınlık bir geleceğe el birliği ile ulaşacağımıza inanıyor, toplumun her kesimine saygılarımı iletiyorum.

Ayrıca, bu seçimler esnasında bazı küçük huzursuzluk yaratmak isteyenler hariç, Cumhur İttifakının tüm  ortaklarına ve mevkiidaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi. ( Tamer Ünal)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER