1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÖZGÜR GÖREN, EN GENÇ BAŞKAN OLDU.

ÖZGÜR GÖREN, EN GENÇ BAŞKAN OLDU.
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:47 'de eklendi ve 1.461 views kez görüntülendi.

Taşıyıcılar Kooperatifinin Seçimi Çekişmeli Ama Sakin Geçti…

ÖZGÜR GÖREN EN GENÇ BAŞKAN OLDU.

Pozantı ekonomisinin can damarı olan, geçtiğimiz yıllarda vergi sıralamasında, “İLK” sıralara oturan, 137 üyeli S.S. Pozantı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin, Olağan Genel Kurulu önceki hafta, 30 Nisan 2017 Pazar günü, Kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.Üç adayın, başkanlık için yarıştığı, seçimli genel kurul, geçmiş yılların aksine, sakin ve hoşgörü ortamı içerisinde geçti.

Bu seçimle, kooperatifin en genç başkanı unvanını da kazanan, ve yıllarca bu kuruluşun, her kademesinde hizmet vererek , adım, adım, başkanlığa yükselen, Özgür Gören’inin, seçimdeki rakipleri ise, yine önceki Başkanlardan Fehmi Konuk ile, Mehmet Çiğdem oldu.Katılımcıların, büyük bir dikkatle izlediği, 137 üyeden 134’ünün, oy kullandığı bu seçim aynı zamanda, en kalabalık seçim oldu.Çekişmeli ve sakin bir rekabet ortamında geçen seçimler sonunda, Özgür Gören 53 oyla başkanlığı göğüslerken, diğer adaylardan Fehmi Konuk 44, Mehmet Çiğdem ise 37 oy aldılar.

HEP BİRLİKTE HİZMET

Kooperatifin en genç başkanı olan Özgür Gören, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“SEÇİM BİTTİ.” Artık hizmet dönemi başladı. Bu seçime, adaylıkları ile katkı koyarak, heyecan getiren, eski Başkanlarımızdan, Fehmi Konuk ve Mehmet Çiğdem’e teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde, oylarını hür iradeleri ile kullanan, tüm üye arkadaşlarıma da, en derin teşekkürü bir borç biliyorum . Genel kurulumuzu dikkatle izleyerek, yönlendirici kararları ile, bize ışık tutan,Bakanlık temsilcilerine ve genel kurulumuzun asayişinin sağlanması konusunda tedbirler alan,   güvenlik güçlerimize de, şahsım, yönetim kurulu ve üyeler adına teşekkür ediyorum.Hedefimiz, artık Kooperatifimizin hizmet alanını genişletmektir. Bu konuda, bugüne kadar görev yapmış, yönetim kurulu başkanları ile, yöneticiler ve üyelerimizden de, destek bekliyorum.Başkanlık, kimsenin tapulu malı değildir. Hizmet makamıdır. En büyük hizmet, güç birliği ile olur. Bizim kooperatifimiz’ de’de bu güç birliğinin olduğuna ve bana destek verileceğine inanıyorum” dedi.

VE KURULLAR…

S.S. Pozantı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin yeni Başkanı, Özgür Gören, seçimler sonrasında kendisiyle birlikte görev yapacak olan, yönetim kurulunun isimleri ise şöyle sıraladı:

“2. Başkan Mehmet Nuri Akkaya. Muhasip Üye Ali Pehlivan. Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Erol, Zeki Gözükara, Hakan Güven, Mehmet Avcu oldu.Denetim Kurulunu ise, Muzaffer Özdemir ve Ahmet Cengiztekin’inin temsil edeceklerdir dedi”.Başkanlığı seçimle Özgür Gören’e devir eden Muzaffer Yıldırımın da Gören’inin listesinde yer alması ile desteğini baştan beri Gören LEHİNE kullandığını da böylece kanıtlamış oldu.

Haber: Tamer Ünal

Foto: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER