1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

PELİN- ŞENOL EROĞLU’NUN ACI GÜNÜ

PELİN- ŞENOL EROĞLU’NUN ACI GÜNÜ
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 9:37 'de eklendi ve 674 views kez görüntülendi.

PELİN- ŞENOL EROĞLU’NUN ACI GÜNÜ

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun Kayın Validesi, eşi CHP  Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu’nun annesi, merhum Mehmet Pelit’in eşi Nesrin Pelit, 29 nisan 2021 Perşembe gün  Hakkın rahmetine kavuştu. Ve aynı gün toprağa verildi.

Bir süreden beri rahatsız olan Nesrin Pelit, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman, Belediye Başkanı Mustafa Çay, bazı siyasi parti temsilcileri ve bir gurup Pozantı’lının katılımı ile, öğle Namazına takiben kılınan Cenaze Namazı sonrası, Pozantı Mezarlığında toprağa verildi.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, merhume Nesrin Pelit’e, Yüce Allah’tan Rahmet  Pelit ve Eroğlu ailelerine başsağlığı dileriz. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER