1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“PETTE ÇOCUK TİYATROSU” ADANA’ DA

“PETTE ÇOCUK TİYATROSU” ADANA’ DA
Bu haber 14 Ocak 2019 - 11:05 'de eklendi ve 682 views kez görüntülendi.

“PETTE ÇOCUK TİYATROSU” ADANA’ DA

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve PTT AŞ desteğiyle, PTT Bilgi Teknolojileri AŞ tarafından hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu Kasım ayından itibaren ‘Pette Yollarda’ isimli oyunuyla Türkiye genelinde seyircisiyle buluşmaya başladı. Pette’nin Adana’ daki durağı ise 9 Ocak Çarşamba günü Orhan Kemal Kültür Merkezi oldu.
Çocukların tiyatro ile buluşmasını, güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlamak ve kültürel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Pette Çocuk Tiyatrosu’nun ilk oyununda PTT A.Ş.’nin sevimli karakteri Pette’nin yanında ekranlardan tanınan Kerem Eser de renkli bir hikaye eşliğinde rol alıyor. Elif Temuçin tarafından yazılan, Hakan Polacanlı’nın yönetmenliğini yaptığı oyun Adana PTT Başmüdürü Sayın Korkmaz Gencer’ in de katılımıyla 9 Ocak Çarşamba günü Orhan Kemal Kültür Merkezi’ nde seyircisiyle buluştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER