1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

PEYNİR SEZONU SIKINTILI BAŞLIYOR

PEYNİR SEZONU SIKINTILI BAŞLIYOR
Bu haber 27 Nisan 2023 - 12:12 'de eklendi ve 314 views kez görüntülendi.

PEYNİR SEZONU SIKINTILI BAŞLIYOR

Sofralarımızın vazgeçilmezi olan peynir de,  bu sezon sıkıntılı başlayacak.

Nerede ise, her gün artmakta olan et, süt ve diğer gıda maddelerinin fiyatları, peyniri de büyük ölçüde etkiliyor. Üreticisinin  hayvan yemi bulmakta zorlandığı ve pek çok süt hayvanın kesime gönderiliyor  olması nedeniyle,  peynirdeki fiyat artışının önü alınamıyor.  Dolayısıyla da, kışlık salamura peynir temininde, büyük sıkıntıların yaşanması bekleniyor.

Geçmiş yıllarda  kilosu 50 ile 60 lira arasında satılan salamuralık peynirin, bu yıl ki  kilo fiyatının ise, 150 liradan  aşağı olmayacağı da,  iddia ediliyor.  Adana da, Yüreğir Garajının yanında kurulan peynir satış  alanında ise, henüz eski kalabalıklar görülmezken, vatandaşlar ise ancak 5 ile 10 kilo arasında peynir alabiliyorlar. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER