1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİS GÜNÜ KUTLANDI.

POLİS GÜNÜ KUTLANDI.
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:44 'de eklendi ve 1.182 views kez görüntülendi.

POLİS GÜNÜ KUTLANDI.

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 172. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da kutlandı.Gün dolayısıyla 10 Nisan 2017 Pazartesi Saat 09.30’da İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay Atatürk anıtına çelenk koydu. Saygı Duruşu sonrası, İstiklal Marşı eşliğinde. Şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay özetle şunları söyledi.Şahsım ve teşkilatım adına hoş geldiniz. Türk Polisi, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik, her türlü saldırıya karşı, göğsünü siper etmiş, vatan ve millet uğrunda şehit olmaktan asla vazgeçmemiştir. Gücünü, milletinden ve kanunlardan alan, Türk Polisi anayasa ve kanunların kendine verdiği yetkiyi, yerinde ve zamanında, tarafsız olarak kullanarak, cesaret ve fedakarlığı ile vatandaşlarımızın, huzur ve güvenliği için, mesai mefhumu gözetemeden görevini başarı ile yerine getirmektedir.

Görevi uğruna, canlarını çekinmeden veren, aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi, şükranla anıyorum. Aziz şehitlerimizin emanetlerine daima sahip çıkacağımızdan kimsenin endişesi olmasın.

DEĞERLİ POZANTI’LILAR, İlçemizde, huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın, can ve mal güvenliğinin korunması için, gece gündüz demeden, sizden aldığımız güç ve destek ile aklın ve bilimin öncülüğünde, gelişen teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak demokratik, laik, sosyal, hukuk devleti olan, Türkiye Cumhuriyetini, koruma ve kollama görevimizden asla taviz vermeden, vatandaşlarımız arasında hiç bir ayrım yapmaksızın, eşit, adil, tarafsız bir insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğünü esas alarak, görev ifa edeceğimizden, asla şüpheniz olmasın.

DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM, Kutsal vatanımıza ve aziz milletimize, bıkmadan, usanmadan, her türlü fedakarlığa katlanarak, görev ifa edeceğinize ve etmiş olduğunuz kutsal yemine bağlı kalarak, insan haklarına saygılı, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne ve mille iradeye karşı, her türlü tehdit ve şerrin üzerinden geleceğinize inancım tamdır.

Milletin bağımsızlığı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti anlayışı içiresinde, toplumun refahı, huzur ve mutluluğunu sağlamak temel amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ve canlarını feda eden, aziz şehitlerimizi tekrar rahmetle anarken, kahraman gazilerimizi ve emekli meslektaşlarıma, bundan sonraki yaşamlarında, sağlık ve mutluluklar diler şükranlarımı sunarım dedi.Atatürk anıtındaki törene Belediye Başkanı Sami Baysal İlçe Garnizon Komutanı Üst Teğmen Mustafa Emrah Özkan, Siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir gurup Polis ve bazı vatandaşlar katılarak gün dolayısıyla polisleri tebrik ettiler. Etkinlik daha sonra Polis lokalinde verilen kokteyle devam etti.

Haber -Foto : Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER