1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 179. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI.

POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 179. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI.
Bu haber 15 Nisan 2024 - 10:05 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 179. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıldönümü, Pozantı da da törenlerle kutlandı. Polis Gününün 10 Nisan olması ve bu tarihinde Ramazan Bayramının ilk gününe denk gelmesi sebebiyle, kutlama töreni 8 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da yapıldı.

Atatürk Anıtına Çelenk sunma ve  İstiklal Marşı törenine, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Cumali Akın, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve polis memurları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Çelengini Müdür Vekili Cumali Akın sundu. Tören sunuculuğunu yapan polis memuru ise, günün anlam ve önemini belirten, Polis günü ile alakalı kısa bir konuşma yaptı. Kutlama töreni daha sonra, ise İlçe Şehitliğine yapılan ziyarette okunan dua ile sona erdi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER