1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİSİMİZİN ONUR GÜNÜNÜ ANIYORUZ .

POLİSİMİZİN ONUR GÜNÜNÜ ANIYORUZ .
Bu haber 08 Nisan 2019 - 9:23 'de eklendi ve 714 views kez görüntülendi.

POLİSİMİZİN ONUR GÜNÜNÜ ANIYORUZ .

Haber: Hayriye Eroğlu

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzurunun yanı sıra, iç ve dış düşmanlara karşı, gösterdikleri büyük özveri ile, ŞEHİTLİK ve GAZİLİK mertebesine ulaşan Polisimizin, Teşkilatlarının Kuruluşunun, 174. Yıl Dönümünü, 10 Nisan 2019 Çarşamba gün, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da Saygı etkinlikleri ile anacağız.

PROĞRAM
Pozantı İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp’in, ev sahipliğinde başlayacak olan etkinliklerde, 9 Nisan 2019 Salı gün Öğle Namazı öncesi, Aziz Şehitlerimiz için Merkez Camiinde, Mevlid-i Şerif okunacaktır. 10 Nisan 2019 Çarşamba gün Saat 10.00’da, Pozantı Protokolü başta olmak üzere, Siyasi Parti ve Sivil toplum Örgü Temsilcilerinin katılımı ile, Atatürk Anıtına, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp tarafından, Çelenk konulacak, Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşımız eşliğinde, Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek ve günün önemi ile ilgili, konuşma yapılacaktır.

DEVAM
Törenin devamına, aynı gün Saat 12.00’de, Atatürk Kültür Merkezinde, tebriklerin kabulü ile devam edilecek olup, tüm Pozantı Halkı da, bu saygı anma gününe davetlidir.

ANIYORUZ
Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Türk Polisimizin bu onur gününü, Saygı ile Anarken, bu uğurda, Şehitlik mertebesine ulaşanlara, Yüce Allahtan Rahmet, kederli ailelerine sabır ve Gazilerimize, huzurlu bir yaşam diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER