1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POLİS’İN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANIYOR.

POLİS’İN KURULUŞ YIL  DÖNÜMÜ KUTLANIYOR.
Bu haber 09 Nisan 2018 - 9:48 'de eklendi ve 1.380 views kez görüntülendi.

POLİS’İN KURULUŞ YIL

DÖNÜMÜ KUTLANIYOR.

Türk Polis Teşkilatının, Kuruluşunun 173. Yıl Dönümü, 10 Nisan 2018 Salı gün, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da kutlanacak. İlçe Emniyet Müdür Vekili, Fatih Uyguralp kutlama programı ve etkinlikleri şöyle açıkladı:

“ 9 Nisan 2018 Saat 12.00’de, Öğle Namazı öncesi, Merkez Camiinde Aziz Şehitlerimiz için, Mevlidi Şerif okunacaktır. 10 Nisan 2018 Salı gün ise, Saat 10.00’da, İlçe Emniyet Müdür Vekili ve bir gurup Polis tarafından, Atatürk Anıtına Çelenk konulacaktır. Devamında ise, Saat 11.00’de, İlçe Emniyet Müdürlüğünde, protokol ve vatandaşların katılımı ile, bir resepsiyon verilecektir.

Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Polis Teşkilatımızın Kuruluş Yıl dönümünü kutlarken, toplumun güvenliği, huzuru ve milletimizin bütünlüğü uğruna, canlarını seve, seve feda ederek, ŞEHİTLİK mertebesine ulaşan, tüm güvenlik güçlerimize de, yüce TANRI’DAN RAHMET diliyoruz.

Haber: HAYRİYE EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER