1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI 2023 BAŞINDA DOĞALGAZA KAVUŞUYOR.

POZANTI 2023 BAŞINDA DOĞALGAZA KAVUŞUYOR.
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 12:27 'de eklendi ve 629 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Yıl Önce Söz Vermiş İdi…

POZANTI 2023 BAŞINDA DOĞALGAZA KAVUŞUYOR.  

Ak Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan, 2012 yılında Başbakan iken, Adana da Uğur Mumcu meydanında yaptığı bir miting de,“POZANTI’YA DOĞALGAZ” müjdesini vermiş idi.

Gazetemiz yayınlarıyla, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’ın da, Pozantı Belediye Meclisinde yaptığı sözlü sunumlarla, doğalgazı gündemden düşürmedi. Sonuçta, “POZANTI’YA DOĞALGAZ” getirilmesi, hayal olmaktan çıktı.  Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında,  10 yıl önce müjdesini verdiği  doğalgaz, gerçekleşmeye başladı.

AY’DAN DESTEK

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın, geçtiğimiz yıl içerisinde, o dönem İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan olan Kürşat Akpınar ve beraberindeki bir heyetle, gazetemize  bir nezaket ziyaretinde konu yeniden gündeme getirildi.  

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal, Pozantı’ya doğalgaz getirilmesi konusunda, Pozantı Belediye Başkanı ve meclis üyelerinden oluşan komisyonun, doğalgazla ilgili olarak yaptıkları çalışmalardan, bir  sonuç alamadıklarını  dile getirdi. Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’a, konuya müdahil olması gerektiğini ifade etti.  Başkan Ay, o dönemde Ak Parti Pozantı Belediye Meclis Üyesi olan,  daha sonra sürpriz bir kararla  Ak Partiden ve Meclis Üyeliğinden istifa eden Selçuk Coşkun’u görevlendirerek, şunları söyledi:

KESİN ÇÖZÜM

“Selçuk Bey. Doğalgaz konusuyla ilgili olarak sizi görevlendiriyorum. AKSAGAZ yetkililerine de size yardımcı olmaları konusunda, gerekli bildirimde bulunacağım. Gelişmelerle de ilgili  olarak, bana sık -sık bilgi vermenizi istiyorum” diyerek, konuyu  çözümleyici tavrını koydu.

Kesin çözüm ise, Valilik de gerçekleştirildi. Vali Dr. Süleyman Elban, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih  Dönmez,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru, Belediye Başkanları, Oda Başkanları ile Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri katıldığı bu toplantı da,  Pozantı’ya taşımalı doğalgaz getirilmesi, kesin çözüme bağlandı.

BAŞLADI

Sonrasındaki gelişmelerde, AKSAGAZ’ın Adana’daki üst yöneticileri Pozantı’ya geldiler.  Belediye Başkanı Mustafa Çay’la görüştüler. Projeler yapıldı.  Doğalgaz depolama yeri tespit edildi. İlgili firma yetkilileri, ilk planda dağıtımı yapılacak olan Hastaneler Caddesi, Alay Yolu ve  Atatürk Caddesinin Kırkevler bölümüne kadar, doğalgaz boru hattı döşenmesi çalışmalarına başlanacağını ifade ettiler.

ALINIYOR

AKSAĞAZ  Çukurova Doğalgaz  Dağıtım A.ş Pazarlama Temsilcileri Selin Tuganalp, Murat Ay ve Semih Selçukoğlu, haftanın Perşembe günleri, Pozantı Belediyesinin kendilerine tahsis ettiği büroda, doğalgazın ön talep müracaat formalarını almaya başladılar.

ZİYARET  

AKSAĞAZ  Çukurova Doğalgaz  Dağıtım A.Ş Pazarlama Temsilcileri Selin Tuganalp, Murat Ay ve Semih Selçukoğlu,  geçen hafta Perşembe Gün, Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundular. Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu’na,  doğalgaz’la ilgili yayınlarımızdan  dolayı,  teşekkür ederek, aşağıdaki açıklayıcı bilgiyi paylaştılar.

YOĞUN  İLGİ

“Pozantı’nın doğalgaz’a kavuşturulması konusunda, gösterilen ilgi, kurumumuz  tarafından da takdirle karşılanmaktadır. Pozantı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çay’ın, doğalgazın depolanması ile ilgili yer tahsisi ve dağıtımını yapacak olan alt yapı projesine karşı gösterdiği  büyük ilgiye ve desteğe  teşekkür ediyoruz.  Haftanın Perşembe günleri, müracaat formlarını almaya devam edeceğiz. Sonrasında, kesin kabulü ve ücret değerlendirmesi yapılarak, boru döşenmesi ve abone işlemlerini başlatacağız” dediler.

ANINDA KULLANILACAK

AKSAĞAZ  Çukurova Doğalgaz  Dağıtım A.ş Pazarlama Temsilcileri  Selin Tuganalp, Murat Ay ve Semih Selçukoğlu, yaptıkları açıklamalarda, petrol tankerleri ile,   çeşitli limanlara getirilecek olan doğalgazı, sadece bu amaçla  kullanılmakta olan tırlar aracılığı ile, Pozantı’ya getirilerek, depolama tesisine boşaltılacak.  Buradan da, başka herhangi bir rafine işlemine gerek duyulmadan, döşenen borular aracılığıyla ev ve işlerine,  büyük  bir olasılıkta Ocak Ayı itibaren dağıtımına başlanacaktır.” dediler.  

BAŞARIMIZ

Pozantı’nın Doğalgaza kavuşturulması, öncelikli olarak Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. Buna da, bir başkası asla sahiplenemez. Yanı sıra, yayınları ile doğalgazı devamlı gündemde tutan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi de, bu başarıya katkı koymaktan dolayı haklı bir gurur duymaktadır.

Özel Haber: Hayriye Eroğlu Fotoğraflar : Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER